search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:17
MENU CLOSE

Χαλάνδρι: Ο γιατρός πήγε να πυροβολήσει την κόρη μου, λέει η 49χρονη (Video)

15.11.2021 20:05
eikastikos-new

Στα όσα έλαβαν χώρα στο Χαλάνδρι την προηγούμενη Πέμπτη αναφέρθηκε η 49χρονη εικαστικός, αναφέροντας πως δεν είχε σκοπό να τραυματίσει το παιδί της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του MEGA, είπε ότι «όταν το παιδί μου πήγε να διαφύγει μόνη της, να τρέξει προς το δρόμο, με τη δικαιολογία ότι είδε τον συμμαθητή της, τότε αυτός (σ.σ. ο γιατρός) έβγαλε το όπλο και λέει ‘σταμάτα εκεί που είσαι, θα σε πυροβολήσω και θα πω ότι το έκανε η μάνα σου’. Γύρισα και του είπα ‘σταμάτα να λες βλακείες στο παιδί».

«Του είπα ‘σταμάτα βρε γελοίε’ και εκεί όρμησα να του το πάρω και εκείνη την ώρα αυτό πυροβόλησε, τώρα από ποιόν δεν ξέρω. Εγώ το πάτησα, αυτός το πάτησε;» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση εάν σκέφτηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να τραυματιστεί το παιδί, η 49χρονη εικαστικός είπε: «Καθόλου, καθόλου, το παιδί το προστάτευσα με όλες μου τις δυνάμεις».

Ερωτηθείσα εάν μετάνιωσε για την πράξη της, ανέφερε: «Ρωτήστε αυτούς πρώτα εάν μετάνιωσαν που πήραν το παιδί από μία μάνα, πέντε ολόκληρα έτη, πάτησαν επί πτωμάτων. Προστάτευσα τη ζωή του παιδιού μου».

«Μου έλειψαν τα πάντα από το παιδί μου. Έχω ξεχάσει να είμαι πλέον μαμά, μου έχει λείψει το πρωινό ξύπνημα, μου λείπει να την αγκαλιάσω, να της μαγειρέψω, να τη βγάλω βόλτα, να τη διαβάζω, να την ντύνω» κατέληξε η 49χρονη.

Διαβάστε επίσης:
Πάνω από 200.000 ραντεβού πρώτης δόσης του εμβολίου την τελευταία εβδομάδα

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Ξεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο – Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο (Photos)

Τρίκαλα: Για «ανθρωποφαγία» μιλάει ο πατέρας του αστυνομικού που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:16