search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:44
MENU CLOSE

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Πώς αντέδρασε όταν έλαβε τα χαρτιά του διαζυγίου (Video)

15.11.2021 16:45
diana-new

Έχουν περάσει 24 ολόκληρα χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όμως ακόμη οποιαδήποτε είδηση σχετίζεται με εκείνη εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις στη Μεγάλη Βρετανία.

Με αφορμή την ταινία «Spencer», η οποία σύμφωνα με τις κριτικές θα λάβει πολλές συμμετοχές στα Όσκαρ, και η οποία εστιάζει στο σαββατοκύριακο που η Lady D συνειδητοποίησε και αποφάσισε πως ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο δεν την έκανε πια ευτυχισμένη. Η νέα χολιγουντιανή ιστορία έχει αποκαλύψει απίστευτες ιστορίες για το ζευγάρι DianaΚάρολος και το διαζύγιό τους, με μία να γίνεται το νέο viral.

Σύμφωνα με το περιοδικό Marie Claire, η συγκεκριμένη (η οποία δεν φαίνεται στην ταινία) αφορά στη στιγμή που η πριγκίπισσα Diana λαμβάνει τα χαρτιά του διαζυγίου της από τον πρίγκιπα Κάρολο – στιγμή η οποία οι ειδικοί γύρω από τη βασιλική οικογένεια επιμένουν ότι ήταν πάρα πολύ σκληρή για την αγαπημένη πριγκίπισσα.

Την ημέρα που έφτασαν στα χέρια της τα χαρτιά του διαζυγίου, εκείνη έμεινε μόνη στο παλάτι του Κένσιγκτον και είπε (σύμφωνα με την αναποκρίτρια της βασιλικής οικογένειας, Jennie Bond), ότι το ένα πράγμα που ήθελε να κάνει ήταν να μιλήσει στον Κάρολο. «Δεν μπορώ, όμως, θα σκεφτεί ότι γίνομαι πάλι ανόητη», σκέφτηκε. «Αυτός δεν ήταν ένας άνθρωπος που “το έσκασε” από τον γάμο. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που έφευγε, επειδή δεν είχε αισθήματα. Μάλιστα, εκείνη την ημέρα φορούσε ακόμα τη βέρα της. Φωτογραφήθηκε με αυτή. Οπότε δεν πιστεύω, ότι απλώς παράτησε τον γάμο της», ανέφερε η ειδικός πάνω στα ζητήματα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, Emma Cooper. Το παλάτι δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα επ’ αυτού, ακόμα.

Στην ταινία, δεν υπάρχει το τραγικό συμβάν του θανάτου της το 1997 αλλά φαίνεται η μεγάλη της αγάπη στους γιους της, William και Harry, καθώς και ο εσωτερικός της «αγώνα» για να πάρει τη δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια μια για πάντα.

Το τρέιλερ της ταινίας:

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Τι πρόδωσε τον δράστη για το φονικό του 2009

Βολος: Απίστευτη εξέλιξη! Ο 39χρονος που δολοφόνησε τη νονά του είχε σκοτώσει και τη μητέρα του δικηγόρου του

Πολυτεχνείο: Δρακόντεια μέτρα με 6.000 αστυνομικούς, drone και «προληπτικούς ελέγχους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42