search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:34
MENU CLOSE

Κατερίνα Τσάβαλου: «Προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα, ήμουν με ταμείο ανεργίας» (Video)

16.11.2021 21:35
tsavalou_anergia

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα, που θεωρεί το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής της, για τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειάς της, αλλά και για την περίοδο που ζούσε από το ταμείο ανεργίας.

«Η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στην ζωή μου. Ήμασταν τέσσερα παιδιά που μεγαλώσαμε μεταξύ μας, αλλά τώρα είναι άλλη εποχή. Πρώτα κοιτάω το παιδί μου και μετά τι θα κάνω στη δουλειά», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Για να συμπληρώσει για τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει: «Με την οικογένειά μου προσπαθούμε πραγματικά να τα βγάλουμε πέρα. Πιστεύουν για τους ανθρώπους που προβάλλονται ότι δεν έχουν προβλήματα, αλλά ήμουν με ταμείο ανεργίας και περίμενα το επίδομα».

Τέλος, για τα σχόλια που δέχεται για το σώμα και τα κιλά της, η ίδια είπε: «Από τη στιγμή που έμεινα έγκυος, ο κόσμος με ρωτούσε ποσά κιλά πήρα και γιατί δεν τα έχασα αμέσως. Μια φορά αναγκάστηκα να απαντήσω ‘έχω σπαστική κολίτιδα, συγγνώμη’».

Διαβάστε επίσης

Επίδομα θέρμανσης: «Βροχή» οι αιτήσεις στο MyΘέρμανση – Τα στοιχεία

Κορωνοϊός: «Μένουν σπίτι» τα Χριστούγεννα οι ανεμβολίαστοι

Συναγερμός στη Νίκαια: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε βενζινάδικο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:34