search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:50
MENU CLOSE

Sophia Urista: Σοκ και αηδία για την τραγουδίστρια των Brass Against: Ούρησε στο πρόσωπο θαυμαστή πάνω στη σκηνή

16.11.2021 17:57
treli098-new

Σε μια άκρως σοκαριστική και ταυτόχρονα αηδιαστική κίνηση προχώρησε η Sophia Urista των Brass Against. Την ώρα που τραγουδούσε στη συναυλία «Welcome To Rockville» ούρησε πάνω στο πρόσωπο ενός θαυμαστή. Ήδη η μπάντα ζήτησε συγγνώμη για την ενέγεια της τραγουδίστριας.


Το συγκρότημα – το οποίο είναι γνωστό για διασκευές τραγουδιών των Tool, Soundgarden και Black Sabbath – ερμήνευαν μια διασκευή του «Wake Up» των Rage Against The Machine όταν η frontwoman, Sophia Urista κάλεσε έναν θαυμαστή να ανέβει στη σκηνή. Εκείνος ανέβηκε έχοντας μία κάμερα τοποθετημένη στο κεφάλι του. H τραγουδίστρια του ζήτησε να ξαπλώσει. Όταν εκείνος το έκανε, εκείνη πήγε από πάνω του, κατέβασε το παντελόνι της ούρησε στο πρόσωπό του, ενώ συνέχιζε να ερμηνεύει το κομμάτι του 1992.


Δεν είναι σαφές γιατί η Urista αποφάσισε να προβεί σε αυτή την κίνηση, αλλά η μπάντα από τη Νέα Υόρκη ζήτησε συγγνώμη μέσω Twitter, εξηγώντας ότι «παρασύρθηκε». Επισήμανε δε, ότι «δεν είναι κάτι που θα δείτε ξανά στο σόου μας». «Λυπούμαστε πραγματικά. Δεν είμαστε έτσι ως συγκρότημα», έγραψαν οι Brass Against σε ένα tweet που στη συνέχεια διαγράφηκε. Σε ένα δεύτερο tweet, έγραψαν πως «Περάσαμε υπέροχα χθες το βράδυ στο Welcome to Rockville. Η Sophia παρασύρθηκε. Αυτό δεν είναι κάτι που περιμέναμε οι υπόλοιποι και δεν είναι κάτι που θα το ξαναδείτε στις συναυλίες μας. Ευχαριστούμε για χθες το βράδυ».


Το συγκρότημα ρωτήθηκε διαδικτυακά αν ο θαυμαστής ήξερε ότι επρόκειτο να συμβεί αυτό και απάντησαν θετικά. «Ναι. Είχαν υπάρξει αρκετά σχόλια σχετικά με την ούρηση πριν συμβεί στην πραγματικότητα». Εν τω μεταξύ, οι Tool ανακοίνωσαν ότι οι Brass Against θα είναι support στην επερχόμενη περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Ποια είναι η «προκλητική» Sophia Urista


Είναι 36 ετών, μεγάλωσε στο Ντιτρόιτ και εκτός από τραγουδίστρια είναι και τραγουδοποιός. Η Sophia Urista συμμετείχε στο αμερικανικό The Voice ( 11η σεζόν – 2016), αλλά δεν έφτασε πολύ μακριά. Την επέλεξε η Μάιλι Σάιρους. Η Σοφία ήθελε από πάντα να ασχοληθεί με τη μουσική. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη με 700 δολάρια για να κυνηγήσει το «αμερικανικό όνειρο» στα 21. Πριν από το Voice εμφανιζόταν στο Brooklyn Hip-Hop Festival και μέντοράς της ήταν ο Κουίνσι Τζόουνς. Έχει σχέση με τη γυμνάστρια Τζες Κινγκ.

Διαβάστε επίσης:

Μελ Γκίμπσον: Έρχεται «φονικό όπλο 5»

Μάνος Γαβράς: Η συνεργασία του με τη Τζένιφερ Λόπεζ και ο «απρόσιτος» Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Video)

Μαρκέλλα Γιαννάτου στον Αρναούτογλου: «Θα παντρευτώ μόνο αν επιτραπεί ο γάμος και στους ομοφυλόφιλους» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:49