search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:57
MENU CLOSE

Εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους έστειλε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη

17.11.2021 13:00
theofanoys-giorgos-new

Εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους έστειλε η Αθηνά Παντελίδη έπειτα από την πρόσφατη δήλωση του στιχουργού για… κατάρες που είχε δεχτεί από την ίδια έπειτα από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

«Είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου. Να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε. Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί;» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ζητάμε από τον κύριο Θεοφάνους να ανακαλέσει όσα είπε»

Ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» είπε ότι η Αθηνά Παντελίδη διαψεύδει τις δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους, ενώ τον καλεί να ανακαλέσει άμεσα καθώς νιώθει προσβεβλημένη. Σε διαφορετική περίπτωση, τονίζει, θα ακολουθήσει τη νομική οδό.

«Στο εξώδικο που στείλαμε ζητάμε από τον κύριο Θεοφάνους να ανακαλέσει όσα είπε, διότι διαφορετικά θα κινηθούμε εναντίον του νομικά. Ολα αυτά που ειπώθηκαν είναι ψέματα! Η Αθηνά Παντελίδη δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Θεοφάνους και δεν τον ξέρει προσωπικά. Μάλιστα, δεν πήγε καν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη ο Γιώργος Θεοφάνους. Η πελάτισσά μου νιώθει προσβεβλημένη ως γυναίκα και μητέρα από τις δηλώσεις του και ζητάει να ανακαλέσει άμεσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: «Κλείνω 18 χρόνια στον χώρο κι όλοι μένουν στη βλεφαρίδα ή τις πλαστικές» (Video)

Sophia Urista: «Συγγνώμη» από την τραγουδίστρια που… ούρησε σε πρόσωπο θαυμαστή σε συαυλία (video)

Ρένια Λουιζίδου: «Έπαθα σηψαιμία, κινδύνευσε η ζωή μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 11:57