search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:23
MENU CLOSE

Μάριος Αθανασίου: «Αισθάνομαι ανεπαρκής πατέρας – Έχω φοβίες και ανασφάλειες» (Video)

17.11.2021 14:20
marios-athanasioy-new

Στον γάμο του, τη σχέση του με τα παιδιά του αλλά και την έλλειψη του δικού του πατέρα από τη ζωή του αναφέρθηκε ο Μάριος Αθανασίου.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy day σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Άσε μας ρε μαμά» όπου συμμετέχει, ο ηθοποιός δήλωσε πολύ χαρούμενος για την εν λόγω συνεργασία.

«Είμαστε πολύ καλή παρέα στη σειρά και είναι πολύ όμορφο να χαίρεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο Μάριος Αθανασίου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας ηθοποιός, καθώς κάθε σεζόν βρίσκεται σε αναζήτηση δουλειάς, ενώ εξομολογήθηκε τις δικές του φοβίες αναφορικά με τον ρόλο του ως πατέρας.

«Πάντα αισθάνομαι ότι είμαι ανεπαρκής, ότι θα ήθελα να κάνω κάτι παραπάνω που δεν έχω κάνει. Έχω ανασφάλειες και πολλές φοβίες ότι μπορεί να μην κάνω κάτι καλά ή ότι θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για τον πατέρα του, ο ηθοποιός τόνισε ότι αν δεν έχεις μεγαλώσει με τον πατέρα σου σε όλη την παιδική και εφηβική σου ηλικία είναι μια κατάσταση που δεν αλλάζει, καθώς ο χρόνος δε γυρνά πίσω. Ωστόσο, μπορεί κάποιος να κατανοήσει, όχι όμως και να δικαιολογήσει.

Τέλος, αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο του, επισημαίνοντας ότι μετά από 10 χρόνια συμβίωσης και δυο παιδιά, ο γάμος ήταν μια φυσική συνέχεια για εκείνον χωρίς κάποια ιδιαίτερη ρομαντική διάσταση, καθώς υπάρχουν και πολλοί τυπικοί λόγοι για μια τέτοια απόφαση στο εν λόγω στάδιο.

Διαβάστε επίσης:

Εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους έστειλε η μητέρα του Παντελή Παντελίδη

Κατερίνα Καινούργιου: «Κλείνω 18 χρόνια στον χώρο κι όλοι μένουν στη βλεφαρίδα ή τις πλαστικές» (Video)

Sophia Urista: «Συγγνώμη» από την τραγουδίστρια που… ούρησε σε πρόσωπο θαυμαστή σε συαυλία (video)


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:22