search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 18:57
MENU CLOSE

Πέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 Νίκος Τσιαούσης

17.11.2021 09:35
tsiaousis_new

Πέθανε ο δημοσιογράφος, Νίκος Τσιαούσης. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της ΕΡΤ3 και σε ολόκληρο τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο συνάδελφός του, Στέλιος Νικητόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «μεγάλο σοκ. Πριν από λίγο μάθαμε ότι «έφυγε» ο Νίκος Τσιαούσης, συνάδελφος στην ΕΡΤ3 και από τα καλύτερα παιδιά. Καλό ταξίδι, Νίκο».

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη (17/11) στις 12:00 στη Χαλάστρα.

Διαβάστε επίσης:

Στα περίπτερα η ελληνική έκδοση του θρυλικού περιοδικού «Rolling Stone» – Με την «εφημερίδα των Συντακτών» κάθε μήνα

Η Αντέλ στον Alpha την Κυριακή 20 Νοεμβρίου (Video)

Στα δικαστήρια Open-Νίκος Μουτσινάς- Το κανάλι διεκδικεί αποζημίωση για την ρήξη συμβολαίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 18:57