search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:24
MENU CLOSE

«Θερμό επεισόδιο» στα γυρίσματα σειράς του Σκάι

17.11.2021 17:58
molis_xthes

Σκεπτικισμός αιφνιδίως αναπτύχθηκε στον Σκάι με αφορμή δυσάρεστο περιστατικό στη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Μόλις χθες».

Είχε και πρωταγωνιστές που εν τέλει πιάστηκαν στα χέρια, όπως λέγεται. Ο με εκρηκτικό ταπεραμέντο Απόστολος Γκλέτσος τα έβαλε με μέλος της παραγωγής. Τα πνεύματα οξύνθηκαν- ο ηθοποιός δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του, τουναντίον διακρίνεται για το οξύθυμο του χαρακτήρα του- και η λογομαχία κλιμακώθηκε. Κι έτσι άρχισε ο καβγάς. Φημολογείται ότι έπεσε ξύλο.

Τα γυρίσματα διακόπηκαν για αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφορτιστεί η κατάσταση. Μένει να φανεί τί θα αποφανθούν εταιρεία παραγωγής και κανάλι. Θρυλείται ότι αναζητείται αντικαταστάτης του ηθοποιού για τον ρόλο. Όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: 87 νεκροί και 561 διασωληνωμένοι – Στα 6.682 τα νέα κρούσματα

Πολυτεχνείο 2021: Διαδήλωση προς την πρεσβεία των ΗΠΑ (Photos/Video)

Κορωνοϊός: Σχεδόν 21.000 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι χωρίς rapid test σε εστίαση – τουρισμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:23