search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 05:49
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 15/11/2021: Δυο βεντέτες και μια… ρόδα

16.11.2021 20:34
tiletheasi_new

Ανέβασαν στροφές οι σειρές με τα παραδοσιακά ήθη της Κρήτης και της Μάνης και βεβαίως αυτό φάνηκε στη βελτίωση των ποσοστών τηλεθέασης που σημείωσαν χθές, Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.

Αντιστοίχως ανέβηκαν οι «μετοχές» και του τηλεπαιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» με τη μέση τηλεθέαση του να φλερτάρει το 10%.

Δεν είναι και λίγο. Όχι μόνον αυτό το ποσοστό, αλλά και το γεγονός ότι ένα τηλεπαιχνίδι- κλασική τηλεοπτική συνταγή δηλαδή- κοντράρεται άφοβα με σειρές μυθοπλασίας.

Επιπλέον εμφανίζει χαρακτηριστικά συνήθειας και έχει αναδειχθεί σε ένα είδος ραντεβού που πιστώνεται στο κανάλι το οποίο κερδίζει και πόντους στη συνολική πίτα τηλεθέασης μακροπρόθεσμα καθώς βελτιώνεται και το μερίδιο που του αναλογεί από αυτήν.

Η σατιρική «Ράδιο αρβύλα», μόλις στην πέμπτη κατά σειρά εκπομπή της (καθώς προβάλλεται τέσσερις ημέρες την εβδομάδα) διατηρήθηκε στην πέμπτη θέση αλλά η απόδοσή της έπεσε, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό ώστε να πάει σε χαμηλότερη θέση τηλεθέασης.

Αυτό σημαίνει ότι η δυναμική της έπιασε το ανώτατο σημείο της και μόνον με κάτι ξεχωριστό από τους συντελεστές της μπορεί να κάνει «πέταγμα» για πιο ψηλά.

Με εξαίρεση το επίσης δοκιμασμένο και επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι «Deal» οι άλλες θέσεις της δεκάδας κατελήφθησαν από δελτία ειδήσεων ή ειδησεογραφικού τύπου εκπομπές.

Διαβάστε επίσης:

Στα περίπτερα η ελληνική έκδοση του θρυλικού περιοδικού «Rolling Stone» – Με την «εφημερίδα των Συντακτών» κάθε μήνα

Η Αντέλ στον Alpha την Κυριακή 20 Νοεμβρίου (Video)

Στα δικαστήρια Open-Νίκος Μουτσινάς- Το κανάλι διεκδικεί αποζημίωση για την ρήξη συμβολαίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46