search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:14
MENU CLOSE

Πρώην Σταρ Ελλάς: Πώς περιγράφει τον τρόμο που έζησε στο έλεος των ληστών (video)

18.11.2021 19:48
starellas098-new

«Μη φωνάξεις, θα σε σφάξω» φώναξε ο ένας από τους τρεις ληστές στην πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τρεις αγνώστους έξω από το σπίτι της νωρίς το πρωί την Τετάρτη όταν βγήκε για να πάει στο κατάστημα που διατηρεί.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, περίπου στις 06.30 με 7.00 το πρωί της Τετάρτης βγήκε από το σπίτι της στη Γλυφάδα για να πάει στη δουλειά της. Όταν έφτασε στο αυτοκίνητό της ένας άνδρας βρέθηκε ξαφνικά πίσω της και πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε ότι κοντά ήταν και άλλοι δύο συνεργοί του.

«Δεν ήξερα τι ήθελε», λέει η κυρία Κουκίου «να με ληστέψει, να με σκοτώσει, να με βιάσει». Οι ληστές της ζήτησαν την τσάντα και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου, τα οποία όπως λέει έδωσε αμέσως χωρίς να αντισταθεί, ενώ είχε παραλύσει από τον φόβο. «Ήμουν μια γυναίκα μόνη, με τρεις άνδρες να με απειλούν, Με έβαλαν να ξεκλειδώσω την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν μέσα. Είχα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, γιατί επρόκειτο να πληρώσω μισθούς», περιγράφει η πρώην σταρ Ελλάς.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «Marry me»

Ανδριάνα Μπάμπαλη: Γνώριζα από μικρή ότι μάλλον δεν θα κάνω παιδιά (video)

Κορωνοϊός: Πέθανε ο πατέρας του σεφ Αλέξανδρου Παπανδρέου – Έχει χάσει και τη θεία του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:12