search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:51
MENU CLOSE

Ανεμβολίαστοι πωλούν τις συνδρομές τους στο γυμναστήριο (Video)

22.11.2021 13:51
gymnastirium new

Κόβουν το γυμναστήριο και προσπαθούν να πωλήσουν τις συνδρομές τους στο διαδίκτυο –  εάν και εξαιρετικά δύσκολο – αλλά δεν κάνουν το εμβόλιο.    

Ήδη τα απόνερα των νέων μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας που ανακοινώθηκαν σήμερα άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.   

Ο γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Δώρος Κλεοβούλου, διευκρίνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ πως «μεταβιβάσιμη η συνδρομή ουσιαστικά δεν μπορεί να είναι γιατί το παραστατικό έχει κοπεί σε συγκεκριμένο όνομα. Εκείνο το οποίο θα γίνει είναι η παράταση, το πάγωμα των συνδρομών αυτών».

«Μπαίνουμε σε μια διαδικασία ξανά για τα γυμναστήρια, άλλο ένα πλήγμα… Εκείνο που πρέπει να τονίσω είναι ότι ο κύριος όγκος των μελών των γυμναστηρίων είναι από 20 έως 30 χρόνων. Φαίνεται ότι μια μεγάλη μερίδα από τους ανεμβολίαστους είναι σε αυτή την ηλικία», τόνισε ακόμη ο κ. Κλεοβούλου..

«Ήδη από σήμερα όσοι έχουν νοσήσει ή έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορούν να έρχονται στα γυμναστήρια. Άρα θα αποκλειστεί περίπου ένα 30 με 35% των μελών των γυμναστηρίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Θέλω να τονίσω επίσης ότι το γεγονός αυτό θα εντείνει το φαινόμενο κάποιοι ασυνείδητοι τυχοδιώκτες να αρχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες σωματικής άσκησης σε διάφορα σημεία, διαμερίσματα, υπόγεια, πλατείες, ταράτσες, πυλωτές κτλ. Πρέπει οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να κινηθούν», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Καρδίτσα – Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Ποινική δίωξη και για εγκληματική οργάνωση

Βόλος: Πέθανε ανεμβολίαστη καθηγήτρια που δεν πίστευε στον κορωνοϊό – Ήταν μητέρα τριών παιδιών

Πάτρα: Είχε νοσήσει ξανά ο 31χρονος που πέθανε από κορωνοϊό – Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 17:48