search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:23
MENU CLOSE

Euroleague: Απάντησε με μεγάλο διπλό στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός (72-93)

27.11.2021 00:02
olympiacos_new

Αν οι ομάδες που στοχεύουν ψηλά, πρέπει πάνω από όλα να έχουν χαρακτήρα, τότε ο Ολυμπιακός έδωσε ένα δείγμα των δυνατοτήτων του.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, όχι μόνο αντέδρασε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά διέλυσε την Αρμάνι μέσα στο Μιλάνο με 21 πόντους (72-93).

Σε μία βραδιά που θα μείνει στην ιστορία λόγω του ρεκόρ τριπόντων (18 εύστοχα), οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στη φετινή σεζόν και υποχρέωσαν το σύνολο του Μεσίνα στην πρώτη εντός έδρας ήττα και την τρίτη σερί στη Euroleague, με τους Πειραιώτες να φτάνουν στο 8-4, φτάνοντας τους Ιταλούς (8-4 επίσης).

Πρώτος σκόρερ ο Λαρεντζάκης με 18π. (5/9τρ.) και τον ακολούθησαν οι Ντόρσεϊ (14π., οι 12 στην πρώτη περίοδο, 4/6τρ., 4ασ.), Βεζένκοφ (12π., 2/3τρ.), ενώ εξαιρετικές άμυνες έβγαλε ο Παπανικολάου στην τρίτη περίοδο, όταν η Αρμάνι προσπαθούσε να επιστρέψει στο σκορ.

Από την Αρμάνι αυτός που διασώθηκε ήταν ο Σέιβον Σιλντς, που σταμάτησε στους 26π. (3/4τρ.), με τον Ντατόμε να είναι ο έτερος μοναδικός διψήφιος με 12π. σε 13’ συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη της Telegraph για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Θα μπορούσαν να επιστραφούν με την αλλαγή ενός νόμου»

Νότια Αφρική: Εκατοντάδες ταξιδιώτες αναζητούν μια θέση σε αεροπλάνο για να φύγουν πριν σταματήσουν οι πτήσεις

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:22