search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:27
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: Η συγκινητική αποκάλυψη για τη Φώφη Γεννηματά – Τι την συμβούλευσε όταν γέννησε (Video)

29.11.2021 15:50
eva-kaili

Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ιταλό σύζυγό της και το παιδί της, στην πορεία της στο χώρο της πολιτικής και στη Φώφη Γεννηματά.

Η Έυα Καϊλή, μίλησε συγκινημένη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά «μας σόκαρε όλους, αισθανόμασταν πως πάντα κερδίζει τις μάχες», είπε. «Λόγω της απόστασης δεν βλεπόμασταν συχνά και πολλές φορές δεν συμφωνούσαμε πολιτικά, όταν όμως γεννήθηκε η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο», είπε η ευρωβουλευτής για την κ. Γεννηματά, η οποία της είπε: «Εύα τώρα θέλει οργάνωση για να τα καταφέρεις».

Για την κορούλα της συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Γέννησα πριν 9 μήνες ένα κοριτσάκι και όλα φωτίστηκαν αλλιώς. Η καραντίνα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση να κάνω ένα παιδί. Κανείς δεν κατάλαβε ότι ήμουν έγκυος», είπε χαρούμενη η Εύα Καϊλή για τον ερχομό του παιδιού της.

Επίσης, μίλησε για την προσωπική της ζωή και μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Δεν έχω παντρευτεί, είμαστε μοντέρνοι, έχουμε ένα σύμφωνο, αλλά θα γίνει και αυτό. Ο σύντροφος μου είναι Ιταλός και ήρθε να μείνει στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας. Την κόρη μου την ονομάσαμε Αριάδνη και θα κάνουμε την βάπτιση μέχρι το Πάσχα».

Αναφορικά με την πορεία της στον χώρο της πολιτικής, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί χυδαία κριτική επειδή είναι γυναίκα, και επειδή ήταν νέα στην πολιτική.

«Και από πολιτικούς έχω ακούσει ότι “έλα, μια κοπελίτσα είναι”», πρόσθεσε η κ. Καϊλή.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Η Ματίνα Παγώνη ενώνει τους υποψήφιους αρχηγούς

Πιστή και φιλότιμη… στρατιώτης η Κεραμέως

ΚΙΝΑΛ: Σάλος με το σχόλιο Κασιμάτη για τη Φώφη Γεννηματά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:27