search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:16
MENU CLOSE

Αστυνομικοί σε Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Μπάτσος είστε και φαίνεστε!»

02.12.2021 14:25
BABS_PAPADIMITRIOU

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κύκλους της αστυνομίας η ατάκα του Μπάμπη Παπαδημητρίου που χθες και ενώ βρισκόταν στον αέρα του ΣΚΑΪ, αποκάλεσε τους αστυνομικούς «μπάτσους».

Το πρωί ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ αποχώρησε από την ίδια εκπομπή χαρακτήρισε «υβριστή» τον βουλευτή της ΝΔ, καταγγέλοντας παράλληλα και τους παρουσιαστές ότι δεν παρενέβησαν όταν ακούστηκε ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός.

«Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη διότι εδώ που καθόταν ο υβριστής, ο πρόεδρος των αστυνομικών δεν μπορεί να κάθεται. Για αυτόν τον λόγο θα αποχωρήσω. Χίλια συγγνώμη» είπε πριν αποχωρήσει ο Γρηγόρης Γερακαράκος.

«Μπάτσος είστε και φαίνεστε»

Την ίδια ώρα, οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας όπως δημοσιεύεται στο larissanet:

«Έντονη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση στις τάξεις των συναδέλφων, προκάλεσε ο χαρακτηρισμός του βουλευτή της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χαράλαμπου, ο οποίος αποκάλεσε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή τους αστυνομικούς, με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό «μπάτσος».

Να θυμίσουμε λοιπόν στο κ. βουλευτή ότι οι αστυνομικοί δίνουμε στη κυριολεξία το αίμα μας προασπιζόμενοι το ύψιστο κοινωνικό αγαθό της δημόσιας ασφάλειας, ενώ βρισκόμαστε στη πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης κάθε λογής κρίσης που βιώνει η Πατρίδα.

Η εποχή που ο αστυνομικός, «μπάτσος» κατά το βουλευτή σας, βίωνε την υποτίμηση και το κοινωνικό αποκλεισμό σκύβοντας το κεφάλι χωρίς καμία αντίδραση, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Για εμάς, ευτυχώς και για τη πλειοψηφία της κοινωνίας μας, αυτός που υπερασπίζεται το συνάνθρωπό του με την ίδια του τη ζωή είναι κοινωνικός αγωνιστής.

Θα περιμέναμε αντί ύβρεως, την άμεση υιοθέτηση του δίκαιου αιτήματος μας, για έμπρακτη ανταμοιβή στον αγώνα που δίνουμε κατά της πανδημίας του covid.

Επαναλαμβάνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είμαστε δεδομένοι κανενός και νιώθουμε πάρα πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά μας.

Για όλους λοιπόν τους ανωτέρω λόγους και για πολλούς άλλους ακόμα, η απάντηση στον απαξιωτικό χαρακτηρισμό μας είναι ότι:

«Μπάτσος» είστε και φαίνεστε!!»

Κρικέτος: Να τοποθετηθεί ο Μητσοτάκης

Επίσης το πρωί, ο αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να τοποθετηθεί και να καταδικάσει τον Μπάμπη Παπαδημητρίου.

Όπως είπε ο Σπήλιος Κρικέτος, όταν στο παρελθόν βουλευτής άλλου κόμματος είχε αποκαλέσει τους αστυνομικούς «μπάτσους», προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και τότε σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία «σηκώθηκε στα κάγκελα και μας υποστήριξε», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «θέλουμε να ξέρουμε τη θέση του πρωθυπουργού εάν συμφωνεί με αυτόν τον βουλευτή να μας αποκαλεί “μπάτσους”», είπε ο Σπήλιος Κρικέτος.

«Ζητάμε τώρα από τον πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία να τοποθετηθούν για τον βουλευτή τους», είπε ο αντιπρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Δείτε το απόσπασμα στο 05.45:

Διαβάστε επίσης:

Πλεύρης: Μόνο με PCR το πιστοποιητικό νόσησης στους ανεμβολίαστους – Τι θα ισχύει στα Χριστουγεννιάτικα Πάρκα

Μιράντα Ξαφά: Ζητά απολύσεις στο ΕΣΥ, ιδιωτικοποιήσεις και… λιτότητα (Video)

Μετάλλαξη Όμικρον: Πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα – Εντοπίστηκε στην Κρήτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:15