ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 05:48
MENU CLOSE

Το τελευταίο αντίο στη Παρθένα Κουτμερίδου - Συγκλόνισε ο αδελφός της: «Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου»

02.12.2021 16:38

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε την Πέμπτη η κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδου, κόρης του πρώην βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, που έχασε τη ζωή της από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Συγκλόνισε ο αδελφός της: «Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου»

Η κηδεία της Παρθένας Κουτμερίδου ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου, στην ιδιαίτερη πατρίδα της εκλιπούσας στο χωριό Τριανταφυλλιά στις Σέρρες. Τραγικές φιγούρες στην εκκλησία, ο πατέρας της 38χρονης και πρώην βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ, ο σύζυγός της αλλά και ο αδερφός της.

Ο αδερφός της, στον επικήδειο λόγο του είπε ότι στην αρχή οι απόψεις για τον εμβολιασμό των εγκύων ήταν διφορούμενες, βρέθηκε μπερδεμένη σε αυτό το δίλημμα κ το πλήρωσε με την ζωή της.

«Θα είμαι κοντά πάντα στο παιδί σου, να του θυμίζω πως είχε την καλύτερη μανούλα και υπόσχομαι να του πως πως θυσίασες τη ζωή σου για να ζήσει αυτό».

Διαβάστε επίσης

Μετάλλαξη Όμικρον: Πιθανό να κυριαρχήσει στην Ευρώπη – Πιο ήπια συμπτώματα για αναρρώσαντες-εμβολιασμένους

Ξαφνική συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου στη Στοκχόλμη

Ακρίβεια: H Αθήνα 6η παγκοσμίως σε υψηλές τιμές καυσίμων παρά τη «βουτιά» στο Brent

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 00:56
Exit mobile version