search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:20
MENU CLOSE

Κοτζιάς κατά Ανδρουλάκη: «Επαναλαμβάνει νεοδημοκρατικές ανοησίες»

08.12.2021 08:32
kotzias_new

Επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε μέσω Twitter ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του κ. Ανδρουλάκη ότι η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν “κουτσή”.

Συγκεκριμένα ο κ. Κοτζιάς έγραψε: «Ανδρουλάκης επαναλαμβάνει για Συμφωνία των Πρεσπών ακραίες νεοδημοκρατικές ανοησίες. Λέει πχ ότι δεν μπορεί να διαφέρει όνομα κράτους απο του πολίτη. Ας πει, λοιπόν, πώς λένε Βρετανό Πολίτη Ηνωμένου Βασιλείου (“Ηνωμενοβασιλικό”;) , ή Αμερικανό πολίτη των ΗΠΑ (“Ηνωμενοπολιτιακό”;)»

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης χαρακτήρισε “κουτσή” την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σχολίασε ότι δεν έγινε με εθνικούς όρους συνεννόησης.

«Είναι πρωτοφανές αλλιώς να λένε τη χώρα, αλλιώς το λαό της. Εάν έρθουν όμως, αυτά τα μνημόνια και υλοποιείται η συμφωνία από τη μία πλευρά, δεν μπορούμε να μην τα ψηφίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Δόμνα Μιχαηλίδου: Μέχρι τα 15 νόμιζα ότι ήμουν υιοθετημένη (Videos)

Χάρης Θεοχάρης: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρώην υπουργός – «Ευτυχώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος»

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στήριξε Παπανδρέου στον α’ γύρο αλλά τώρα θέλει Ανδρουλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:20