search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:15
MENU CLOSE

Νίκος Ανδρουλάκης: Επιστρέφει το ΠΑΣΟΚ και ο ήλιος στο όνομά μας (Video)

07.12.2021 21:38
androulakis

Στο κεντρικό δελτίο του ΜΕGA φιλοξενήθηκε ο νικητής του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, κάλεσε σε debate τον Γιώργο Παπανδρέου ενώ σημείωσε πως είναι αδιανόητο να μην διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος την ερχόμενη Κυριακή, με απόσυρση του πρώην πρωθυπουργού.

Επιπλέον, ευχαρίστησε τον Ανδρέα Λοβέρδο για τη δήλωση στήριξης, ενώ υποστήριξε πως δεν υπήρξε καμία προσυνεννόηση μεταξύ τους.

Το όνομα ΠΑΣΟΚ και ο ήλιος θα επιστρέψουν και θα είναι μπροστά στο επόμενο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, είπε ακόμα.

«Και το όνομα και το σύμβολό μας, έχω πρόταση που τα αγκαλιάζει όλα: Και ΠΑΣΟΚ και ήλιος και συμπαράταξη», προσέθεσε.

Μάλιστα, σε ερώτηση που δέχθηκε αν το ΚΙΝΑΛ θα μετανομαστεί σε ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης διευκρίνισε: «Στο όνομά μας θα είναι και το ΠΑΣΟΚ».

«Καλώ τον Παπανδρέου σε debate»

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχαρίστησε όλους τους συνυποψηφίους του για τον πολιτικό πολιτισμό που επικράτησε στον πρώτο γύρο των εκλογών, σημειώνοντας παράλληλα ότι «δεν σημαίνει ότι θα ταυτιστούμε την επόμενη μέρα, αλλά θα είμαστε όλοι μαζί». Παράλληλα, αναφέρθηκε στα σενάρια περί απόσυρσης του Γιώργου Παπανδρέου -υπηρξε μάλιστα προτροπή από τον Ανδρέα Λοβέρδο – σημειώνοντας ότι θα ήταν αδιανόητο να μην τηρηθεί το καταστατικό , που προβλέπει την εκλογή προέδρου με ποσοστό 51% σε ανοικτή ψηφοφορία. 

Ενώ ξεκαθάρισε τη θέση του να διεξαχθεί debate με τον πρώην πρωθυπουργό, λέγοντας ότι δεν μπαίνει σε προσωπικές αντιπαραθέσεις – αναφερόμενος στις βολές που δέχθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου, στη συνέντευξή του στον Σκάι, το βράδυ της Δευτέρας. 

«Τιμώ τον πρώην πρωθυπουργό, όπως όλους τους πρώην προέδρους του κόμματος», είπε ο κ. Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας ότι η παράταξη είναι πληγωμένη από συμπεριφορές του παρελθόντος, ένα θέμα για το οποίο δεν θέλησε να επεκταθεί , τονίζοντας ότι «πρέπει να κοιτάμε μπροστά». 

Παράλληλα, ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου σε ντιμπέιτ, με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί και στην αναμέτρηση του 2017, αλλά και στον πρώτο γύρο του 2021. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να συμφωνηθεί η παρουσία ενός δημοσιογράφου από κάθε μεγάλο κανάλι.

Τέλος, ο Νίκος Ανδρουλάκης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους του MEGA, εάν θεωρεί τη στήριξη Λοβέρδου στο πρόσωπό του ως κάτι «καλό ή κακό».

«Οι πολίτες απέδειξαν ποιες είναι οι προτεραιότητές τους», απάντησε ο ευρωβουλευτής, τονίζοντας πως «δεν σημαίνει ότι θα ταυτιστούμε οι συνυποψήφιοι», αφού ο καθένας έχει τις θέσεις του, ωστόσο, επανέλαβε ότι στόχος του είναι η ενότητα.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικό – Commercial Hub: Το υβριδικό Mall που έρχεται από το… μέλλον (photo/video)

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Αλλαγή στην εφάπαξ εξόφληση – Πότε πληρώνεται η πρώτη δόση

Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Πριν τις γιορτές η καταβολή τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:12