search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:26
MENU CLOSE

Γάμος στις κυπριακές φυλακές με…καλεσμένο το Netflix

09.12.2021 20:18
gamosfilaki98-new

Γιορτινό σκηνικό στήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου στην Λευκωσία, καθώς πραγματοποιήθηκε γάμος μεταξύ καταδίκων και παράλληλα γιορτάστηκε η ονομαστική γιορτή της Διευθύντριας των Φυλακών. Αποτέλεσμα, σούβλες, λαούτα και βιολιά, εικόνες που κάλυψε το Netflix που κάνει γυρίσματα με τον δημοσιογράφο Raphael Rowe.

Ο γάμος των δύο Ελληνοκυπρίων καταδίκων έγινε με κάθε επισημότητα ενώ στήθηκε και σκηνικό με πιάνο και σιντριβάνι για την φωτογράφηση των νεονύμφων. Βέβαια, το ζευγάρι δεν θα ζει κάτω από την ίδια στέγη, μέχρι να εκτίσουν τις ποινές τους, αλλά θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο σε διαφορετικές πτέρυγες και κελιά.

Παράλληλα με το γλέντι του γάμου, η  η διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους γιόρτασε την ονομαστική της εορτή με σούβλες και άλλα εδέσματα. Η κ. Αριστοτέλους  έχει αναμορφώσει το Σωφρονιστικό Ίδρυμα με αποτέλεσμα να θεωρείται πρότυπο ακόμα και για χώρες με προηγμένα συστήματα όπως οι Σκανδιναβικές. Στο γλέντι συμμετείχε και το συνεργείο του Netflix, το οποίο βρίσκεται στις Φυλακές στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για τις καλύτερες φυλακές του κόσμου.

Διαβάστε επίσης:

Ρώσος αξιωματούχος προειδοποιεί: Πιθανή νέα «κρίση των πυραύλων»

Συναγερμός στο Καπιτώλιο: Συνελήφθη άνδρας με όπλο

Ελβετία: Κάψουλα υποβοηθούμενης αυτοκτονίας κρίθηκε νόμιμη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:26