search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:30
MENU CLOSE

Κακοκαιρία: Μήνυμα από το 112 σε Καβάλα και Δράμα

11.12.2021 15:02
Kakokairia_new

Επείγουσα ειδοποίηση από το 112 έλαβαν στα κινητά τους οι πολίτες που βρίσκονται σε περιοχές της Καβάλας και της Δράμας.

Το μήνυμα προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στις συγκεκριμένες περιοχές και κάνει έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Η κακοκαιρία «σφυροκοπάει» από τις πρώτες πρωινές ώρες τη χώρα και ήδη οι Αρχές σε κάποιες περιπτώσεις έχουν προχωρήσει σε εκκενώσεις για προληπτικούς λόγους.

Ποιες περιοχές αναμένεται να πλήξει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Από το βράδυ του Σαββάτου θα ξεκινήσουν να εξασθενούν τα φαινόμενα βαθμιαία, ενώ από την Κυριακή θα είναι καλύτερη η εικόνα.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Δυτικά, τα Νότια και το Ανατολικό Αιγαίο και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί έως Βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βορειοδυτικά. 

Τη Δευτέρα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Ανατολικά και Νότια και οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Οι περιοχές που θα πλήξει περισσότερο η κακοκαιρία είναι: Η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες και η Κρήτη. 

Διαβάστε επίσης:

Τεχνική νοημοσύνη: Διάγνωση της υπετροφίας καρδιάς αναπτύχθηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο

Κορωνοϊός: Ποιοι εμβολιασμένοι θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι από Δευτέρα – Τι αλλάζει

Θεόδωρος Κολυδάς: «Ζητώ προσωπικά συγνώμη…» – Η οργισμένη αντίδραση για την «απαράδεκτη» πρόγνωση της ΕΜΥ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:28