search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:33
MENU CLOSE

ΗΠΑ – Ανεμοστρόβιλοι: Συλλυπητήρια από Πούτιν στον Μπάιντεν

12.12.2021 16:21
Hurricane_new

Τα «ειλικρινή συλλυπητήριά» του στον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν έστειλε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μετά τους ανεμοστρόβιλους που στοίχισαν τη ζωή σε 83 ανθρώπους στις ΗΠΑ.

«Στη Ρωσία, συμμεριζόμαστε τον πόνο αυτών που έχασαν δικούς τους ανθρώπους (…). Ελπίζουμε πως οι τραυματίες θα αναρρώσουν και οι συνέπειες της καταστροφής θα ξεπεραστούν», δηλώνει συγκεκριμένα ο Πούτιν σε τηλεγράφημα που απηύθυνε στον Μπάιντεν.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έκανε λόγο «για μια σειρά ανεμοστρόβιλων από τους χειρότερους» στην ιστορία των ΗΠΑ και για μια «ανείπωτη τραγωδία», ενώ κήρυξε το Κεντάκι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Υπενθυμίζεται πως πάνω από 100 αναμένεται να είναι οι νεκροί των ανεμοστρόβιλων που έπληξαν το βράδυ της Παρασκευής πέντε πολιτείες των ΗΠΑ ενώ καταστροφικές είναι και οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρικάκος: «Το 2021 δεν είναι 2012 – Δεν θα επιτρέψουμε να υπάρξει το παρακράτος της παράνοιας» (Video)

Τελεσίγραφο Βρετανίας σε Τεχεράνη για πυρηνικά: Τελευταία σας ευκαιρία να σώσετε τη συμφωνία

Φυλακές Ναυπλίου: Αυτοκτόνησε στο κελί του ο Ρουμάνος που είχε «τσιμεντώσει» τη σύζυγό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:32