search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:15
MENU CLOSE

The Voice: Το τρελό μπέρδεμα του Γιώργου Λιανού στον αέρα (Video)

12.12.2021 12:23
lianos_new

Σε μια μικρή… γκάφα υπέπεσε ο Γιώργος Λιανός στο πρώτο μέρος του «The Voice», το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μπέρδεψε τις διαγωνιζόμενες Νάνσυ Βέλλη και Ελένη Ολυμπίου, που βρέθηκαν αντιμέτωπες για την πρόκριση στην επόμενη φάση του «The Voice».

Έτσι, ενώ το κοινό είχε ψηφίσει υπέρ της Ελένης, ο Γιώργος Λιανός γύρισε προς τη Νάνσυ Βέλλη και την συνεχάρη με στόμφο για τη «νίκη» της. Στη συνέχεια επικράτησε παγωμάρα όπως αναμενόταν με τον Γιώργο Λιανό να αυτοσαρκάζεται για το λάθος του, λέγοντας πως «συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές μεταδόσεις».

«Συγχαρητήρια! Θα τα ξαναπούμε το επόμενο Σάββατο! Ναι, το επόμενο Σάββατο στον ημιτελικό» είπε ο ο Γιώργος Λιανός προς την ηττημένη της «μονομαχίας», πριν ο Σάκης Ρουβάς βάλει τα πράγματα στη θέση τους επισημαίνοντας το λάθος του παρουσιαστή.

«Νομίζω πως έχω γράψει τηλεοπτική ιστορία με αυτό», τόνισε ο Γιώργος Λιανός, που στη συνέχεια «εξομολογήθηκε» στο κοινό. «Έχω ένα μονιτοράκι απέναντί μου, το οποίο είχε ανάποδα τις φωτογραφίες (σ.σ. της Ελένης και της Νάνσυς)», είπε.

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Εικόνες καταστροφής από τον ανεμοστρόβιλο – Ξεπερνάει τους 100 ο αριθμός των νεκρών

Αύγουστος Κορτώ: «”Φτου σου πο#@τη, είσαι προδότης του φύλλου σου”»

Κακοκαιρία – Λαμία: Απεγκλωβίζουν πολίτες κουβαλώντας τους στην πλάτη – Συγκλονιστικές εικόνες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:15