search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:53
MENU CLOSE

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Μέλος στο κόμμα του Κασιδιάρη ένας από αυτούς – Οι φωτογραφίες τους με όπλα! (Video)

12.12.2021 10:55
pieria_new

Πρώην χρυσαυγίτης και νυν μέλος στο κόμμα του Κασιδιάρη είναι ένας από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Ο λόγος για τον Θ.Μ. που στηρίζει το κόμμα του καταδικασθέντος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» Ηλία Κασιδιάρη και φέρεται να έχει μεγάλη και έντονη δράση στο πλαίσιο του κόμματος καθώς παρουσιάζεται ως στέλεχος με αρμοδιότητες στον τομέα μετανάστευσης και ασύλου. Επίσης, είναι απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2013.

Αναλυτικά το βιογραφικό του, όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη:

«Ο Θ. Μ. γεννήθηκε στα Τρίκαλα και είναι Απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. (…) Στήριξε τον Ηλία Κασιδιάρη και τους ΕΛΛΗΝΕΣ από την αρχή και αγωνιά για το δυσοίωνο μέλλον των ελληνόπουλων. Αγωνίζεται ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς και ελπίζει ότι θα επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων».

Αναλυτικά, οι εννέα άντρες και δύο γυναίκες που κρατούνται στην Ασφάλεια Πιερίας, δηλώνουν «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» και μέλη της οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι «Έλληνες Αυτόχθονες» είχαν στείλει στις 24 Νοέμβρη μέσω δικαστικού επιμελητή, έγγραφο που σημείωνε πως τα σχολεία επιτάσσονται.

Ταυτόχρονα, αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Real News και στις οποίες φαίνονται ορισμένοι από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» να οπλοφορούν!

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Εικόνες καταστροφής από τον ανεμοστρόβιλο – Ξεπερνάει τους 100 ο αριθμός των νεκρών

Αύγουστος Κορτώ: «”Φτου σου πο#@τη, είσαι προδότης του φύλλου σου”»

Κακοκαιρία – Λαμία: Απεγκλωβίζουν πολίτες κουβαλώντας τους στην πλάτη – Συγκλονιστικές εικόνες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:51