search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 04:24
MENU CLOSE

GNTM-Ζενεβιέρ Μαζαρί: Εννοείται μου λείπει η ενέργεια της Βίκυς Καγιά (Videos)

14.12.2021 21:51
zeneviev-mazari (2)

Στο «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένη η κριτής και art director του GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Σε μία συζήτηση εφ’ολης της ύλης, μίλησε τόσο για το παιχνίδι, όσο και για τον χαρακτήρα της αλλά και τη Βίκυ Καγιά, αλλά και για το αν πρόκειται να υπάρξει νέος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων.

«Βαριέμαι πάρα πολύ την ηρεμία, την ψεύτικη ηρεμία. Όταν τσαντίζομαι, τσαντίζομαι. Όταν είμαι ήρεμη, είμαι ήρεμη. Δεν μπορώ να βαριέμαι στη δουλειά μου. Στο σπίτι περνάω ζεν κατάσταση», είπε για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της.

«Δεν έχει γίνει συζήτηση για να γίνει επόμενο GNTM. Μα δεν έχουμε τελειώσει καν. Οι άνθρωποι αγκομαχάμε να τελειώσει το 4» δήλωσε για το ενδεχόμενο να υπάρξει νέος κύκλος του ριάλιτι μοντέλων.

Αναφορικά με την απουσια της Βίκυς Καγιά από τον φετινό κύκλο του διαγωνισμού δήλωσε: «Εννοείται μου λείπει η ενέργεια της Βίκυς. Η Βίκυ σαν άνθρωπος είναι μία μοναδική προσωπικότητα. Έχει έναν επαγγελματισμό που δεν τον βρίσκεις εύκολα. Αυτό είναι η αλήθεια».

Εν συνεχεία, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε: «Η Ηλιάνα είχε φέρει κάτι πάρα πολύ όμορφο και πολύ φρέσκο. Την έχω δει την εκπομπή της. Μου αρέσει η χημεία που έχει με τους άλλους κριτές».

Ερωτηθείσα αν θα ήθελε να κάνει εκπομπή μόνη της, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Θα σκεφτόμουν να κάνω late night. Μόνη μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ τίποτα, γιατί είμαι παιδί της παραγωγής και ξέρω ότι μόνη σου δεν πας πουθενά. Μου αρέσουν αυτές οι εκπομπές πάρα πολύ. Να περνάς καλά, να φέρνεις κόσμο και να γελάει, να ξεχνιέται και να ξεχνιέται και ο άλλος στον καναπέ του, γιατί περνάμε πολύ δύσκολα».

Τέλος, σχολίασε με τα πιο γλυκά λόγια την εμφάνιση του Γιώργου Καράβα στο «Dancing With The Stars»: «Αυτό που έκανε ο Καράβας ήταν λιγωτικό. Ήταν ολόσωστο. Είναι αυτό το αγόρι ο Καράβας. Τι ήθελες να σου πω; Ψέματα; Ήθελες να πας να βουτήξεις να σε σηκώσει».

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Συγγνώμη» μεν, κίβδηλη δε

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Και νέα καταγγελία από τραγουδίστρια (Video)

Deal: Πήρε από τον τραπεζίτη 60.000 ευρώ κι έφυγε! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46