Super League: Αναβλήθηκε το Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός
Την αναβολή του παιχνιδιού Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός που θα διεξαγόταν την Τετάρτη (15/12, 19:30) ανακοίνωσε η Super League, ενώ έκανε γνωστό πως αναβάλει και το επόμενο ματς της Ελαφράς Ταξιαρχίας στον Βόλο.
Υπενθυμίζεται πως ο Απόλλων ανακοίνωσε την Παρασκευή 9 κρούσματα (8 σε παίκτες, 1 σε μέλος του σταφ), ενώ έκανε γνωστό σήμερα πως έχουν εντοπιστεί νέα κρούσματα στην ομάδα.
Η ανακοίνωση της Super League:
«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ημέρας, καθώς και ο αγώνας ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων και ύστερα από διευκρινιστικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή των εν λόγω αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».
Διαβάστε επίσης
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συγκλονίζει η γυναίκα που τον κατήγγειλε – «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω»
Κύρτσος «καρφώνει» κυβέρνηση: Κάθε πολιτική κρίνεται με βάση το αποτέλεσμα
Χάρις Αλεξίου για το κάψιμο βιβλίων: «Εξευτελιζόμαστε σε όλο τον κόσμο» (Video)