search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:26
MENU CLOSE

To Instagram αντιγράφει το TikTok; Ποιο νέο χαρακτηριστικό του «υιοθετεί»

14.12.2021 21:25
social-media-new

Η εκρηκτική άνοδος του TikTok φαίνεται ότι έχει θορυβήσει τους άμεσους ανταγωνιστές του που δεν είναι άλλοι από τις άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες των social media.

Μάλιστα η επιτυχία αυτή του TikTok έχει οδηγήσει τον μεγάλο του αντίπαλο τo Instagram να το αντιγράφει για δεύτερη φορά προσφέροντας άλλο ένα χαρακτηριστικό του πρώτου με τις απαντήσεις σε μορφή post.

Ο λόγος για τα Reels Replies, δηλαδή για τη δυνατότητα δημιουργίας ενός Instagram Reel ως απάντηση σε ένα σχόλιο που έχει γίνει στο προφίλ του κάθε χρήστη.

Η λειτουργία αυτή προσφέρεται εδώ και καιρό με τη λογική απαντήσεων σε videos από το TikTok και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Αυτή, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που το Instagram υιοθετεί λειτουργία αντίστοιχη του TikTok, αφού από τον περσινό Αύγουστο προσπαθεί να κάνει μια τέτοια προσέγγιση.

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΥ: Η μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνεται ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη

ΟΗΕ: 281,5 εκατ. άνθρωποι πεινούν στην Αφρική – Αύξηση-σοκ 50% μέσα σε 6 χρόνια

Πούτιν σε Μακρόν: Ζήτησε να μη στείλει το ΝΑΤΟ εξοπλισμούς στην Ουκρανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28