search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:40
MENU CLOSE

Οικονόμου: Σύρθηκε στη διαγραφή Κουρουμπλή ο Τσίπρας – Την βλέπει ο Πολάκης και γελάει, λέει το ΚΙΝΑΛ

16.12.2021 21:02
kouroumplis-new

Την αντίδραση της κυβέρνησης αλλά και του Κινήματος Αλλαγής προκάλεσε η διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, μετά από εντολή Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε, εκών άκων, να συρθεί στην απόφαση διαγραφής του κ. Κουρουμπλή», επισημαίνει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου για τη διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής δεν συνιστούν μεμονωμένη συμπεριφορά. Είναι η κορυφή του παγόβουνου της ευτελούς και εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον ίδιο τον κ. Τσίπρα», τονίζει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΚΙΝΑΛ: Σωστά διεγράφη ο Κουρουμπλής

«Η δοκιμασία της κοινωνίας από την πανδημία δεν θα τελειώσει όσο κυριαρχεί η πόλωση και η ακραία δημαγωγία. Στη Βουλή δεν χωρούν ακραίες συμπεριφορές, όπως αυτή του κ. Κουρουμπλή, που σωστά διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Φοβόμαστε όμως, ότι ο Κουρουμπλής μπορεί να έφυγε, αλλά όσα εξέθρεψε ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια, θα τα βρίσκει διαρκώς μπροστά του», αναφέρει από την πλευρά του σε σχόλιό του το ΚΙΝΑΛ.

Από την πλευρά του ο γραμματέας Επικοινωνίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Βλάχος, έγραψε στο twitter: «Βλέπει ο Πολάκης τη διαγραφή Κουρουμπλή και γελάει».

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: Η μελέτη Τσιόδρα δεν παραδόθηκε ποτέ στον πρωθυπουργό – Σφοδρή επίθεση σε Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ για ΜΕΘ: «Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε» – Νέο σποτ για τη μελέτη Τσιόδρα (video)

Τσίπρας για μελέτη Τσιόδρα: «Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:39