search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:39
MENU CLOSE

Κυψέλη: Συνελήφθη 43χρονος που παρενόχλησε σεξουαλικά στη μέση του δρόμου

16.12.2021 21:49
peripoliko_new

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ο 43χρονος που το μεσημέρι της Κυριακής επιτέθηκε σεξουαλικά σε κοπέλα που περπατούσε σε δρόμο της Κυψέλης.

Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από την γυναίκα – η οποία βρήκε την ψυχραιμία να τον βιντεοσκοπήσει – και κατά τη διάρκεια της έρευνας ταυτοποιήθηκαν άλλες τρεις περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρος γυναικών που σημειώθηκαν το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 13-12-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 43χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας ημεδαπής για άγνωστο άνδρα ο οποίος την προσέγγισε, μεσημβρινές ώρες της 12-12-2021 στην Κυψέλη και προέβη σε προβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε ο 43χρονος στην Κυψέλη και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Από την ενδελεχή έρευνα προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου ως δράστη, τριών (3) άλλων περιπτώσεων προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών, που σημειώθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Όπως είπε στο ΟΡΕΝ η κοπέλα «την Κυριακή που μας πέρασε 12:15 το μεσημέρι κατέβαινα ένα πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης και σταμάτησα για μία στιγμή να περάσει ένα αυτοκίνητο πριν διασχίσω το δρόμο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται από πίσω μου ένας άνδρας με πιάνει από το ύψος των μηρών και σπρώχνει την περιοχή που βρίσκονται τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά μου. Και επανέλαβε αυτή την κίνηση αρκετές φορές. Μόλις με άφησε και γύρισα και τον είδα μου είπε, ‘Σ’ ευχαριστώ’».

«Ήθελε με κάποιο τρόπο να με κάνει συνένοχο σε αυτό που μόλις είχε γίνει. Συνέχισε να επαναλαμβάνει αυτή τη φράση ακόμα και όταν άρχισα να φωνάζω. Εγώ συνέχισα να φωνάζω γιατί ήθελα να γνωστοποιήσω σε όσους ήταν γύρω και έβλεπαν τι ακριβώς είχε κάνει αυτός ο άνθρωπος. Εκείνη τη στιγμή έβγαλα το κινητό μου για να καταγράψω τα χαρακτηριστικά του. Μετά έτρεξα στο αγόρι μου που δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει, ήταν πέντε λεπτά μακριά. Καλέσαμε το 100 και έπειτα πήγα στο τμήμα και κατέθεσα τη μήνυση» συμπλήρωσε στο ΟΡΕΝ το θύμα.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Συνελήφθη φαρμακοποιός που εξέδιδε ψευδή αρνητικά rapid test στο Ηράκλειο

Θεσσαλονίκη-Κορωνοϊός: Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια ανεμβολίαστων (Video)

Καιρός-κακοκαιρία «Κάρμελ»: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας – Πού θα «χτυπήσει» το κύμα ψύχους (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:38