search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:24
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Συνελήφθη φαρμακοποιός που εξέδιδε ψευδή αρνητικά rapid test στο Ηράκλειο

16.12.2021 20:16
rapid test_new

Συνελήφθη στο Ηράκλειο φαρμακοποιός που κατηγορείται για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και την έκδοση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο φαρμακοποιός προέβαινε στην έκδοση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων διαγνωστικού ελέγχου (rapid test) για τον κορωνοϊό, χωρίς να προβαίνει στη λήψη ρινοφαρυγγικού ή άλλου επιχρίσματος από τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Η δράση του φαρμακοποιού αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικός μετέβη στο φαρμακείο ως πελάτης, χωρίς να γνωστοποιήσει την ιδιότητά του, και ο φαρμακοποιός προέβη στην καταχώρηση σχετικής δήλωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό και στην έκδοση σχετικής βεβαίωσης έναντι αμοιβής, χωρίς να προβεί στη διενέργεια του ελέγχου. 

 Ο φαρμακοποιός συνελήφθη αμέσως από αστυνομικούς και κατασχέθηκε προσημειωμένο χαρτονόμισμα. Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη-Κορωνοϊός: Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια ανεμβολίαστων (Video)

Καιρός-κακοκαιρία «Κάρμελ»: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας – Πού θα «χτυπήσει» το κύμα ψύχους (Photos/Videos)

Κορωνοϊός: Με PCR 72 ωρών ή rapid test 24 ωρών η είσοδος στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:24