search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:34
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Παράθυρο για νέα μέτρα από Μητσοτάκη τα Χριστούγεννα

16.12.2021 13:08
mitsotakis_new (2)

Ανοικτό το ενδεχόμενο για επιπλέον μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας ακόμα και κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων άφησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στην Σύνοδο Κορυφής.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την μετάλλαξη Όμικρον είπε: «Η Ελλάδα ήταν μια από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που άνοιξε την ενισχυτική δόση για όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα».

«Αν χρειαστεί να λάβουμε επιπρόσθετα μέτρα, σε ό,τι αφορά τα επιπρόσθετα τεστ, πιστεύω ότι αυτά θα χρειαστεί να εφαρμοστούν μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε επιπλέον χρόνο για να αυξήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον αριθμό των ανθρώπων που θα κάνουν την ενισχυτική δόση», πρόσθεσε.

«Είναι μια μάχη με τον χρόνο. Αλλά κάθε εβδομάδα που κερδίζουμε πριν μας χτυπήσει η «Όμικρον» είναι κέρδος, γιατί θα μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού που θα έχει εμβολιαστεί με την ενισχυτική δόση», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για ΜΕΘ: «Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε» – Νέο σποτ για τη μελέτη Τσιόδρα (video)

Τσίπρας για μελέτη Τσιόδρα: «Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθεί»

Μητσοτάκης: «Νέες ελαφρύνσεις για την ενεργειακή κρίση και τις αυξήσεις στο ρεύμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:34