search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:25
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκε το deal της χρονιάς: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μανωλάς – Παροξυσμός έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ

16.12.2021 20:32
oly_manolas

Ένα ακόμη χρυσό deal ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι!

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας και -παρόντος του Βαγγέλη Μαρινάκη– έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει κοντά στον… δεύτερο «γάμο» τους το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η χρυσή τομή με τη Νάπολι δεν είχε βρεθεί τότε. Η σεζόν που ξεκίνησε, ωστόσο, βρήκε τον Κώστα Μανωλά εκτός πλάνων και τους «παρτενοπέι» να προσπαθούν να ξεφορτωθούν το ύψους 4 εκατ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιό του.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, στην Ιταλία «έσπασε» το θέμα του ταξιδιού του Μανωλά στην Ελλάδα, όχι για προσωπικούς λόγους, αλλά για… μεταγραφικούς!

Λίγες ακόμη ώρες αργότερα, ο πολύπειρος πια στόπερ που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για πρώτη φορά τη διετία 2012-14 όταν και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Champions League, ξαναφόρεσε την ερυθρόλευκη.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη Νάπολι, με την υποσημείωση φυσικά ότι η μεταγραφή θα έχει ισχύ επισήμως από την 1η Ιανουαρίου όταν και «ανοίγει» η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Παροξυσμός στη Θύρα 7

Ενθουσιασμό σκόρπισε η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, καθώς εκατοντάδες οπαδοί των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης (16/12) προκειμένου να αποθεώσουν τον 30χρονο στόπερ, ο οποίος αφήνει τη Νάπολι για να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων του Ολυμπιακού και μάλιστα ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για να τραγουδήσει ο κόσμος το «είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό…».

Ο Μανωλάς, ακολούθως, πήρε αγκαλιά τον ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, και εν συνεχεία μπήκε στα γραφεία για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφερόμενος στον Μανωλά έκανε λόγο για «δώρο Χριστουγέννων»!

Διαβάστε επίσης

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Με απόφαση Τσίπρα διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ (Videos)

Κορωνοϊός: Συνελήφθη φαρμακοποιός που εξέδιδε ψευδή αρνητικά rapid test στο Ηράκλειο

Θεσσαλονίκη-Κορωνοϊός: Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια ανεμβολίαστων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:25