search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:57
MENU CLOSE

ΜέΡΑ25: «Κεραυνοί» για τα περί rapid test επί πληρωμή και σε εμβολιασμένους

20.12.2021 18:01
rapid-test-new

«Το ΜέΡΑ25 από την πρώτη κιόλας στιγμή της έλευσης της πανδημίας στη χώρα μας, ζητάει από την κυβέρνηση να στήσει ένα δημόσιο δίκτυο για δωρεάν, μαζικά, τακτικά, ράπιντ τεστ για όλες και όλους (εμβολιασμένους και μη), καταγγέλλοντας παράλληλα την εγκληματική κυβερνητική επιλογή που συστήνει, οι εμβολιασμένοι να μη τεστάρονται», τονίζει σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Όπως αναφέρει, «σήμερα, τόσο ο υπουργός Υγείας, όσο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, άφησαν να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή ράπιντ τεστ σε όλους (εμβολιασμένους και μη) για την είσοδο τους σε χώρους εστίασης και διασκέδασης, λόγω της μετάλλαξης όμικρον, με το κόστος ωστόσο -άκουσον, άκουσον- να βαραίνει τους πολίτες!».

«Είναι τόσα πολλά τα εγκλήματα πια της Μητσοτάκης ΑΕ σε βάρος της δημόσιας υγείας, της εθνικής οικονομίας και της κοινής λογικής, που δεν σταματούν καθημερινά οι κυβερνητικοί “επιτελάρχες” να μας ξαφνιάζουν και να μας εξοργίζουν. Η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται πέραν όλων των άλλων, το τεράστιο πλήγμα που θα επιφέρει ένα τέτοιο μέτρο στην εστίαση», σημειώνει και καταλήγει:

«Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να μην διανοηθεί καν να επιβάλει κάτι τέτοιο με το κόστος στους πολίτες και να στήσει άμεσα αυτό το δημόσιο δίκτυο για τεστ που ζητάμε από την πρώτη στιγμή. Δωρεάν. Για όλους».

Διαβάστε επίσης:

Τσιόδρας για μετάλλαξη Όμικρον: Η κατάσταση στην Ευρώπη μας ανησυχεί

Πλεύρης: Στο «τραπέζι» τεστ για όλους – Ανησυχία τον Ιανουάριο λόγω Όμικρον

Συνάντηση Μητσοτάκη και Τσιόδρα στο Μαξίμου – Σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο η χώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:57