search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:09
MENU CLOSE

Μαρία Κίτσου: Ακύρωσε 4η φορά παράσταση στο «Παλλάς» για λόγους υγείας (Video)

23.12.2021 08:44
Μαρία Κίτσου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της (Photos) - Media

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όσους είχαν κλείσει το εισιτήριό τους για να παρακολουθήσουν χθες την παράσταση «Τρίτο στεφάνι» στο θέατρο Παλλάς.

Μόλις δύο ώρες πριν αρχίσει η παράσταση ακυρώθηκε, οι θεατές έλαβαν email που τους ενημέρωνε πως ακυρώνεται η παράσταση για λόγους υγείας της ηθοποιού Μαρίας Κίτσου.

Η ανακοίνωση τόνιζε πως η παράσταση δεν ακυρώθηκε λόγω κρούσματος κορωνοϊού αλλά για άλλο ζήτημα υγείας της ηθοποιού. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και άλλες φορές μέσα στον Νοέμβριο.

Στην εκπομπή μίλησε και ο παραγωγός της παράστασης, Πάνος Κατσαρίδης, ο οποίος ανέφερε: «Οι μέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες για το θέατρο. Δε μιλάμε για κρούσμα κορωνοϊού, δεν έχει καμία σχέση με αυτό ούτε υπήρχε χαμηλή πληρότητα. Αυτό που έγινε είναι ότι δυο ώρες πριν την παράσταση η κυρία Κίτσου με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και ήταν αδύνατο να έρθει στην εργασία της. Δεν προλάβαμε να ενημερώσουμε άμεσα όλο τον κόσμο και κάποιοι ήρθαν στο θέατρο».

»Έχει γίνει το ίδιο άλλες τρεις φορές στις αρχές του Νοέμβρη πάλι για λόγους υγείας που πάλι δεν είχε να κάνει με κορωνοϊό. Είναι δύσκολες οι εποχές για το θέατρο… Σίγουρα στεναχωρήθηκαν όλοι πρώτα απ’ όλα για το πρόβλημα υγείας της κυρίας Κίτσου. Δεν το έκανε επίτηδες και εκείνη. Από εκεί και πέρα ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε να παίξουμε τις τελευταίες επτά παραστάσεις που έχουν μείνει», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Ζούπας: Ο Γιώργος Τράγκας «έφυγε» χωρίς να το πάρει χαμπάρι (Video)

Καπουτζίδης για Μουτσινά – «Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους» (Video)

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στον εισαγγελέα σήμερα ο παρουσιαστής – Τι ψάχνουν οι Αρχές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:08