search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:34
MENU CLOSE

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Κάτι πήγε λάθος με τον γιο μας» δηλώνει ο πατέρας του 19χρονου που εισέβαλε με βαλίστρα στο κάστρο του Ουίνδσορ

27.12.2021 17:33
elisavet765-new

Συναγερμός σήμανε όταν ένας ένοπλος εισέβαλε στο Κάστρο του Γουίνδσορ, εκεί όπου περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων η βασίλισσα Ελισάβετ ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου.

Ο 19χρονος που συνελήφθη με βαλίστρα και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική δήλωσε πως ήθελε να πάρει εκδίκηση για τη «Σφαγή του Τζαλιανγουάλα Μπαγκ» στην Ινδία το 1919.

Συγκλονισμένος μίλησε ο πατέρας του στον βρετανικό Τύπο, λέγοντας πως «κάτι πήγε λάθος με τον γιο μας».

Ο πατέρας του νεαρού άνδρα, ο οποίος απειλεί σε βίντεο να δολοφονήσει τη 95χρονη μονάρχη, άνοιξε την καρδιά του στον βρετανικό Τύπο και παραδέχεται ότι η οικογένειά του περνάει δύσκολες ώρες, καθώς προσπαθεί να καταλάβει τι δεν πήγε καλά με τον γιο τους.

«Κάτι πήγε τρομερά λάθος με τον γιο μας και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι», υποστηρίζει ο πατέρας του 19χρονου που συνελήφθη όταν επιχείρησε να εισβάλει στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο πατέρας του 19χρονου υποστήριξε στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ότι αυτός και η σύζυγός του βρίσκονται στο πλευρό του γιου τους αν και δε είχαν ευκαιρία να του μιλήσουν.

«Δεν είχαμε την ευκαιρία να του μιλήσουμε, αλλά προσπαθούμε να του δώσουμε τη βοήθεια που χρειάζεται… Περνάμε δύσκολες ώρες. Προσπαθούμε να λύσουμε το ζήτημα και δεν είναι εύκολο», είπε ο πατέρας του.

Πάντως σε βίντεο που έστειλε σε φίλους του, ο Jaswant Singh Chail, 24 λεπτά πριν την εισβολή του στο κάστρο στη νότια Αγγλία, ζητάει συγγνώμη που θα σκότωνε την Βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά λέει ότι επρόκειτο για επίθεση εκδίκησης.

«Αυτό είναι εκδίκηση όσων πέθαναν στη Σφαγή του Τζαλιανγουάλα Μπαγκ. Είναι επίσης εκδίκηση για όσους έχουν θανατωθεί, βασανιστεί και υποστεί διακρίσεις λόγω της φυλής τους», λέει στο βίντεο, με αλλοιωμένη φωνή ο 19χρονος, που είναι ινδικής καταγωγής.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Πάτρα: Τραγική ειρωνεία! «Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό» έλεγε ο 42χρονος πριν σκοτωθεί σε τροχαίο

Πάτρα: Υπάλληλος πολυκαταστήματος έγδυσε δύο ανήλικες για να βρεί τυχόν… κλοπιμαία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:34