search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:26
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Άδωνις με την Αναστασοπούλου του ΣΚΑΪ: Αφήστε τις ειρωνείες για τον κύριο Πρωθυπουργό! (video)

28.12.2021 11:05
adwnis_georgiadis1211

Ένταση ανάμεσα στην παρουσιάστρια της εκπομπής «Σήμερα» Μαρία Αναστασοπούλου και τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Ο Άδωνις Γεωργάδης απαντώντας σε ερώτηση για το πότε θα έρθει το τέλος της πανδημίας είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάποια πρόβλεψη με την Μαρία Αναστασοπούλου να του απαντά: «Άρα τελευταία μίλια δεν θα ξαναπείτε… Τέλος».

Η ατάκα αυτή προκάλεσε την έκρηξη του Υπουργού Ανάπτυξης που επιτέθηκε προσωπικά στη δημοσογράφο αλλά και στο κανάλι.

Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης σε υψηλούς τόνους είπε οργισμένος:

«Τα τελευταία μίλια τα είχε πει ο Πρωθυπουργός πριν την Δέλτα. Και κατά τη γνώμη μου μακάρι να το ξαναπεί. Και γιατί; Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω στους πιθανούς σου πελάτες οτι είσαι μια υγειονομικά ασφαλής χώρα. Άρα αφήστε τις ειρωνείες προς τον κύριο Πρωθυπουργό. Μια χαρά το είπε. Η κ. Αναστασοπούλου ειρωνεύτηκε τον κ. Μητσοτάκη και έκανε λάθος. Η δήλωση του κ. Μητσοτάκη ήταν ολόσωστη τη στιγμή που το είπε. Είμαστε μια τουριστική χώρα, από αυτό ζουν χιλιάδες συμπολίτες σας, σας πληρώνουν διαφημίσεις στον ΣΚΑΙ για να κάνετε εκπομπή. Και πρέπει να σταματήσετε συνεχώς να θίγετε την χώρα. Αν πρέπει να το ξαναπεί, να το ξαναπεί».

«Καλό θα είναι να μην εκνευρίζεστε» του απάντησε η δημοσιογράφος, ενώ στη διένεξη παρενέβη η Χριστίνα Κοράη ρωτώντας τον Υπουργό αν του ζήτησαν κι άλλες selfies στα σούπερ μάρκετ, σημειώνοντας ότι σχολίαστηκε πολύ η δήλωση αυτή. «Έχω βγάλει καμιά 50αρια selfies», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε το απόσπασμα μετά το 19.30 του βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να φέρει τα μέτρα από τις 3 Ιανουαρίου – Όλο το παρασκήνιο

ΚΙΝΑΛ για νέα μέτρα: «Η πανδημία καλπάζει και η ΝΔ κάνει επικοινωνιακή διαχείριση»

ΣΥΡΙΖΑ για νέα μέτρα: «Με ρεκόρ κρουσμάτων η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα για τις 3 Ιανουαρίου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:25