search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:19
MENU CLOSE

«Απόδραση» στον Μύλο των Ξωτικών για τον υφυπουργό Υποδομών Μιχάλη Παπαδόπουλο

29.12.2021 17:02
Mylos-ton-xotikon

Στον μοναδικό Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα βρέθηκε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος για να παρακολουθήσει από κοντά την λειτουργία του μεγαλύτερου θεματικού πάρκου στην χώρα μας.

Το υφυπουργό συνόδευσε η βουλευτής Τρικάλων και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, Κατερίνα Παπακώστα, που έκανε ένα διάλειμμα από την σύνταξη του πορίσματος που πρέπει να παραδώσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη στον πρόεδρο της Βουλής για να υποδεχθεί και να ξεναγήσει τον Μιχάλη Παπαδόπουλο σε όλα τα θεματικά περίπτερα της έκθεσης.

Ο κ. Παπαδόπουλος εντυπωσιάστηκε από τον Μύλο των Ξωτικών, αλλά και την δοκιμαστική κυκλοφορία των ηλεκτροκίνητων αστικών λεωφορείων.

Στην περιήγηση, το παρόν έδωσαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Διαβάστε επίσης:

Το πρόσωπο «έκπληξη» από τον ΣΥΡΙΖΑ στα επινίκια του Ανδρουλάκη

Σύζυγος υπουργού αρνήθηκε να φορέσει μάσκα σε κομμωτήριο

Κατερίνα Νοτοπούλου: Έχασα την ακοή μου από σπάνιο αυτοάνοσο – Μου λείπει πολύ η μουσική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:18