search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:45
MENU CLOSE

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Θα ήθελα να πάω σε ένα σόου με τραγούδια (Audio)

29.12.2021 17:24
psomiadis222

Εκτός Φάρμας βρέθηκε ο πρώην νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης και μίλησε για όλους και για όλα στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107.7 της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ψωμιάδη εξήγησε ότι αποφάσισε να φύγει και συγκινήθηκε βγαίνοντας από το παιχνίδι, γιατί πέρασε πολλά το 2021, νόσησε άσχημα με κορωνοϊό, τράκαρε με το μηχανάκι του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε ένα παραλίγο μοιραίο ατύχημα, οπότε αυτό που αναλογίστηκε ήταν: «Όταν σκέφτεσαι ότι είσαι κάποιας ηλικίας, σκέφτεσαι πόσες φορές ακόμη θα δεις την οικογένειά σου. Εχω κι ένα πρόβλημα με το πόδι, δεν μπορούσα να βοηθήσω στις εργασίες», είπε αρχικά.

Ερωτηθείς για το πολύκροτο ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη, ο κ. Ψωμιάδης είναι ξεκάθαρα με τα παιδιά…

«Οι περισσότεροι στην παρέα μας ήταν λίγο κρυόκωλοι. Ούτε φανταζόμασταν ότι θα φτάσει το ειδύλλιο, και η Αγγελική η οποία είναι φωνάρα, και ο Γρηγόρης είναι ωραίο παιδί, δεν δείξαν τέτοια στοχεία. Το πρώτο 15μερο. Και ξαφνικά εγώ τους βλέπω μέσα στον αχυρώνα για πρώτη φορά να φιλιούνται. Σε μια γωνιά. Γιατί είχαμε ένα διάλειμμα. Και εν συνεχεία προέκυψε αυτό το ειδύλλιο. Το οποίο, ξέρεις δεν είναι τυχαίο, βλέπω και οι ψυχές τους έχουν ενωθεί», είπε για τους δύο συμπαίκτες του.

Ο ίδιος, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί γι’ αυτήν την σχέση, τόνισε: «Αυτοί που κρίνουν άλλους, να κρίνουν πρώτα τον εαυτό τους». Αποκάλυψε επίσης ότι «είχε ξεκινήσει κι άλλο φλερτ με τον Κύπριο και την Αναστασία, είχαν φτάσει πολυ κοντά, αλλά δυστυχώς έφυγε η κοπέλα».

Μεταξύ άλλων και αφού πήρε την κρυάδα με τα ριάλιτι δεν έκρυψε την επιθυμία του να πάρει τώρα μέρος σε ένα σόου μουσικής.

Δεν αποκλείεται να εμφανιστώ ή στο Voice ή στον Κοκλώνη, κάπου” (….). Είναι βέβαιο ότι θα διαλέξω μια εκπομπή να πάω να τραγουδήσω», αποκάλυψε.

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης έδωσε απάντηση και στο ερώτημα εάν θα κατέβαινε υποψήφιος στις εκλογές, απορρίπτοντας κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να μπει σε κάποιο κόμμα. Οπως είπε, με τα σημερινά δεδομένα το βλέπει πολύ δύσκολο, θα το κάνει μόνο όταν ιδρυθεί κάποιο πραγματικά ενωτικό κόμμα, και τόνισε ότι τον ενδιαφέρει μόνο η Αυτοδιοίκηση.

«Η Αυτοδιοίκηση με ενδιαφέρει και δεν αποκλείεται να ακουστεί μια έκπληξη, και δεν αφορά το Δήμο Θεσσαλονίκης» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Χαϊκάλης: «Γιατί διασύρομαι; Αυτό είναι ανθρωποφαγία» (Video)

Θέμης Αδαμαντίδης για το… ατύχημα στη σκηνή του J2US: «Προτίμησα να πέσει το μικρόφωνο από το να πέσω εγώ» (Video)

Τάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: Η αγένεια και η ασέβεια της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς εξάντλησε την υπομονή μου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:44