search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:23
MENU CLOSE

Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη ξέσπασε για τα φιλιά κάτω από τις κουβέρτες – «Ό,τι γουστάρω, το κάνω» (Video)

28.12.2021 16:32
Screenshot (8)

Για το τρυφερό τετ α τετ με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη κάτω από τις κουβέρτες μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη, στη συμπαίκτριά της, Σάσα Μπάστα.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, δεν βρίσκει κάτι το μεμπτό σε αυτό, καθώς ελεύθερη γυναίκα είναι και δεν υπάρχει κάποιος άλλος άνδρας έξω από το παιχνίδι.

«Αφού με είδανε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή. Ό,τι γουστάρω, το κάνω. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου».

Πάντως, η οικογένεια του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη εξέφρασε την οργή της για τα πλάνα με την τραγουδίστρια να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον κατά 10 χρόνια νεότερο συμπαίκτη της Γρηγόρη Αναστασιάδη μέσα στο ριάλιτι παιχνίδι «Φάρμα».

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Χαϊκάλης: Διαψεύδει Λιάγκα και Σκορδά για την πρεμιέρα με 10 θεατές – «Είναι ντροπή, δημοσιογραφική αλητεία» (Videos)

Τάσος Χαλκιάς: Η απάντηση του γιου του για την ένταση με την Ιωάννα Μαλέσκου

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Μαίρη Χρονοπούλου για να κάνει αυτή την σκηνή έγινε ντίρλα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:22