search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:39
MENU CLOSE

Γιάννης Φλωρινιώτης: Στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλό οξυγόνο (Video)

03.01.2022 14:15
floriniotis_new

Στο νοσοκομείο εισήχθη ξανά ο Γιάννης Φλωρινιώτης μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Κύπρο, όπου βρισκόταν για τη θεατρική παράσταση «Νικοτιτανικός».

Ο γνωστός τραγουδιστής παρουσίασε ακόμη πιο βαριά συμπτώματα στο αναπνευστικό του, κάτι που έκανε απολύτως αναγκαία την παραπάνω εξέλιξη.

Η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη, αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του πατέρας της τονίζοντας ότι ήταν πολύ ταλαιπωρημένος με πολύ χαμηλό οξυγόνο.

«Με το που έφτασε ήταν πολύ ταλαιπωρημένος με πολύ χαμηλό οξυγόνο. Αναγκάστηκα να ζητήσω βοήθεια από το αεροδρόμιο», δήλωσε η Άννα Φλωρινιώτη μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Νοσηλεύεται στο Θριάσιο και οι γιατροί μου είπαν πως η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί λίγο. Έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο της Κύπρου, αλλά έφυγε, και “πήγαμε λίγο πίσω”. Είναι εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις. Από ότι μου είπε ο γιατρός έχει να κάνει με ένα παλιό κρύωμα που γύρισε σε πνευμονία. Δεν το πρόσεξε και η κατάσταση επιδεινώθηκε», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Λαζόπουλος για Ντενίση: «Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη πού στο διάολο είναι;» (Video)

Big Brother: Ξεσπά η Ανχελίτα για τη διαρροή του «ροζ» βίντεο – «Ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν κι εκείνοι» (Video)

Κορωνοϊός: Θετική όλη η οικογένεια του Μπρούνο Τσιρίλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:38