search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:26
MENU CLOSE

Λουτράκι: Πέθανε αντιεμβολιαστής γιατρός – Στο νοσοκομείο και η κόρη του

03.01.2022 23:34
nosokmeio_new

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Λουτράκι ο θάνατος 70χρονου γιατρού από κορωνοϊό ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος και δεν ήθελε να νοσηλευτεί.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο αντιεμβολιαστής γιατρός παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, δεν ήθελε να νοσηλευθεί και μάταια χθες οι συνάδελφοί του ιατροί τον παρακαλούσαν να σπεύσει στο νοσοκομείο.

Σήμερα η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε. Οταν έφθασε το ασθενοφόρο, ήταν ήδη νεκρός.

Η κόρη του, επίσης γιατρός που βρίσκεται σε αναστολή γιατί δεν έχει εμβολιαστεί, νοσεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Διαβάστε επίσης

Τζανάκης για μετάλλαξη Όμικρον: Θα δούμε 70.000 κρούσματα – Να καθυστερήσει το άνοιγμα των σχολείων (Video)

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η απάντησή του για τη βόμβα – «Συγγνώμη, ήταν μια αποτυχημένη φάρσα»

Άγιος Παντελεήμονας: Μετέδιδε live τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του – Την χτυπούσε και φώναζε «είμαι άντρας» (Σκληρό video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:26