search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:34
MENU CLOSE

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Συνελήφθη γιατί έκανε φάρσα για τοποθέτηση βόμβας σε θέατρο

03.01.2022 15:28
xatziaggelakis98-new

Ο γνωστός ηθοποιός συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, κατηγορούμενος για «διασπορά ψευδών ειδήσεων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης που εργαζόταν σε θέατρο των Εξαρχείων συνελήφθη διότι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς τηλεφώνησε στις 19.45 λέγοντας  ότι δήθεν υπάρχει βόμβα με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις των ΟΠΚΕ και προχώρησαν στην εκκένωση του θεάτρου. Λίγη ώρα αργότερα, εμφανίστηκε ο ίδιος ο ηθοποιός ο οποίος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι  ήταν ο ίδιος που είχε πάρει τηλέφωνο, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως έκανε… πλάκα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες. 

«Καμιά  φορά γίνονται πλάκες που οδηγούν σε παρεξηγήσεις», δήλωσε  στο protothema.gr ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Γερασιμίδου κατά Μαλέσκου: «Έρχεται η “κούκλα” να σε κατακεραυνώσει ανερυθρίαστη με τον μικροαστικό σουσουδισμό της» (Video)

Γιάννης Φλωρινιώτης: Στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλό οξυγόνο (Video)

Η απάντηση της Σκορδά στον Χαϊκάλη για το βίντεο με τον Αγαμέμνονα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:34