search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:14
MENU CLOSE

Λαζόπουλος: Έχω δεχτεί απειλές για τη ζωή μου – Η Παγώνη θα μπορούσε να είναι σε πάνελ (videos)

04.01.2022 10:50
lazopoylos-new

Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο γνωστός ηθόποιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πανδημία, τους Ράδιο Αρβύλα, τη Μιμή Ντενίση αλλά και τις απειλές που έχει δεχθεί.

Την Παγώνη δεν τη λαμβάνω υπόψη

«Βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και σε μια σύγχυση για το τι θα γίνει μετά, αν η νέα χρονιά θα είναι κολαούζος της προηγούμενης» ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος, σημειώνοντας πως «με τόσα κέρδη δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει άλλη πανδημία», μετά από αυτήν που περνάμε.

«Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ» σημείωσε για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, εξηγώντας ότι θα την σατίριζε αν είχε μια εκπομπή στην τηλεόραση. «Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, όπως η κυρία Παγώνη» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι «λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει».

Για τους Ράδιο Αρβύλα

Μιλώντας για τους «Ράδιο Αρβύλα» και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τόνισε ότι «το σύστημα τους έχει οδηγήσει προς την έξοδο, το θέμα με τον Στάθη τους έχει κάνει κακό». «Το θέμα με τους “Ράδιο Αρβύλα” είναι ψυχολογικό. Έτσι όπως τους βλέπω δεν νομίζω θα είναι εύκολο να ξεκινήσουν» πρόσθεσε.

«Η μαμά μου μού έλεγε να μην πίνω ποτέ δηλητήρια. Δεν έπεσε λάσπη πάνω μου θεωρώ. Δίπλα μου, πίσω, μπρος μου μπορεί, γιατί ξέρω ποιος είμαι εγώ» σημείωσε για τις επιθέσεις που δέχθηκε κατά καιρούς, προσθέτοντας: «Δεν απαντούσα ποτέ στη στιγμή, άφηνα τον χρόνο να λειτουργήσει. Δεν βιάστηκα να απαντήσω με το κότερο, ήρθε το βιβλίο και απαντήθηκε».

Μιμή Ντενίση και Δέκα Μικροί Μήτσοι

Για τη σάτιρα είπε ότι η εμμονή είναι μέρος της και πως ο ίδιος έχει υπάρξει εμμονικός. «Η Μιμή Ντενίση βγήκε σε μια εκπομπή και δοξαζόταν μόνη της. Λέω έλα Θεέ μου, τι έχω χάσει;» πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» τους εμπνεύστηκε κάπως αναγκαστικά, έπειτα από εντολή ενός γιατρού για να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Ανέβαινε η πίεσή μου, πάθαινα κρίσεις πανικού και πήγα σε ένα γιατρό στον Ερυθρό Σταυρό. Εκείνος μου είπε να κατεβάσω την παράσταση, γιατί όποτε κατέβαινα τα σκαλιά ανέβαινε η πίεση. Μου είπε να κάνω τηλεόραση» υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Στο δρόμο σκεφτόμουν ότι μπορώ να κάνω περισσότερους ρόλους, ίσως 2 ή 3. Όταν μπήκα σπίτι, η Τασούλα διάβαζε τους “Δέκα μικρούς νέγρους” της Αγκάθα Κρίστι. Είπα, δέκα μικροί… Το “Μήτσοι” ήρθε από το όνομα του πατέρα μου και έτσι ξεκίνησε».

Για τις απειλές και τον θάνατο της γυναίκας του

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στις απειλές που έχει δεχθεί. «Έχω δεχθεί απειλές, ακόμα και για τη ζωή μου. Προσπάθησαν να με φιμώσουν και όχι μόνο» τόνισε και συμπλήρωσε πως «και να μην θέλεις να φοβηθείς, έχουν τον τρόπο να σε φοβήσουν».

Τέλος, μίλησε και για τη γυναίκα του, την Τασούλα, η οποία τον στήριζε, πάντα με κριτική. «Ήταν πολύ σκληρή κριτικός απέναντί μου. Η Τασούλα ήταν πιο δυνατή από εμένα. Μετά τον θάνατό της ένιωθα να αλλάζω, μου αρέσει να είμαι πιο μόνος μου» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

«Ράδιο Αρβύλα»: Επιστρέφουν σαν να πηγαίνουν πρώτη ημέρα στο σχολείο

Θετική στον κορωνοϊό η Ανθή Βούλγαρη – «Ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα» (Video)

H Ελένη Δήμου για το J2US: «Δεν μου αρέσει να χάνω, είναι ο χαρακτήρας μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:11