search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:47
MENU CLOSE

Τζένα Τζέιμσον: Η πρώην πορνοστάρ δεν μπορεί πια να περπατήσει – Διαγνώστηκε με σπάνιο σύνδρομο

12.01.2022 17:22
jenna_jameson

Η Τζένα Τζέιμσον, Αμερικανίδα πρώην πορνοστάρ, βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν μπορεί να περπατήσει, αφού διαγνώστηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré.

Πρόκειται για μία σπάνια, αυτοάνοση διαταραχή, στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τα νεύρα, προκαλώντας μυϊκή αδυναμία και μερικές φορές παράλυση. Μάλιστα, μέσα σε δύο 24ωρα η κατάστασή της χειροτέρεψε και το Σαββατοκύριακο ο σύντροφός της, Λιόρ Μπίτον, αποκάλυψε μέσω Instagram ότι πριν νοσηλευτεί υπέφερε από εμετούς.

«Οι μύες των ποδιών της ήταν πολύ αδύναμοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στο μπάνιο. Για να πάει, έπρεπε να τη βοηθήσω, να τη σηκώσω από το κρεβάτι και να την κρατάω. Μέσα σε δύο μέρες, η κατάσταση χειροτέρεψε, τα πόδια της άρχισαν να μην την κρατούν, αδυνατούσε να περπατήσει», σημείωσε μεταξύ άλλων. Ήδη η 47χρονη, που έχει και μια κόρη 4 ετών, έχει ξεκινήσει θεραπεία.

Τη Δευτέρα 10/1, η πρώην πορνοστάρ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, επιβεβαιώνοντας ότι διαγνώσθηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τις θερμές ευχές που της έστειλαν. Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το σύνδρομο που παρουσιάζει, δεν αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου του κορωνοϊού, αφού δεν έχει καν εμβολιαστεί.

Διαβάστε επίσης

Κιμ Καρντάσιαν: Κατηγορείται για παραπλάνηση επενδυτών με «άγνωστο» κρυπτονόμισμα

ΑΣΟΕΕ: Νέα επεισόδια με 6 συλλήψεις (Video)

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Πού θα «χτυπήσει» την Πέμπτη (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 12:46