search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:16
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι… παρατηρήσεις για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – «Είναι δυνατόν να βάλανε Μερσεντές;» (video)

13.01.2022 11:26
adwnis_georgiadis1211

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο «πρωταγωνιστεί» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης είχε να κάνει τις… παρατηρήσεις του για το διαφημιστικό, εστιάζοντας στη μάρκα του αυτοκινήτου που εμφανίζεται στο σποτ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ως προς το συγκεκριμένο σποτ έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Θέλω να δώσω μια συμβουλή στον Τσίπρα, τον φίλο μου: το κάθε σποτ κρίνεται στις λεπτομέρειες.  Θέλουν να βγάλουν τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ένας πολίτης από την αύξηση στα καύσιμα. Μα είναι δυνατόν ρε Αλέξη μου να διαλέγες έναν οδηγό, με ολοκαίνουργια Μερσεντές; Αν έχεις χρήματα να πάρεις Μερσεντές, ας πληρώσεις τη βενζίνη και 1,70, αντέχεις. Δεν είσαι ο φτωχός που δεν μπορείς. Ο έχων την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει Μερσεντές δεν μπορεί να μας λέει ότι έφτασε στο σημείο να μην έχει να φάει. Εγώ χθες είδα το σποτ και είπα να κάνω μια ανακοίνωση. Και επειδή το μυαλό μου καμία φορά δουλεύει, δεν λέω πάντα, αλλά καμιά φορά, είπα στα παιδιά στο γραφείο “ψάξτε να μου πείτε τι γινόταν επί ΣΥΡΙΖΑ στις τιμές στα καύσιμα”».

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης διάβασε μια ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης εκείνης της εποχής.

«Αλέξη καλό μου παιδί κυβέρνησες, και το θυμόμαστε. Όταν φτάνανε οι τιμές ψηλά έβαζες και επιπλέον φόρο. Μπορείς τώρα να μας κάνεις υποδείξεις με Μερσεντές;» συνέχισε ο Υπουργός.

«Εκείνη την εποχή είχαμε και μνημόνιο», επεσήμανε ο Αντώνης Δελλατόλας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να προτρέπει χαριτολογώντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να του στέλνουν τα σποτ πριν κυκλοφορήσουν για να τους… διορθώνει τα λάθη.

Διαβάστε επίσης:

«Καρφιά» Κακλαμάνη για κυβερνητικά στελέχη που «προεξοφλούν το τέλος της πανδημίας»

Η Εύα Καϊλή για αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου

Μητσοτάκης: Το «ευχαριστώ» στον στρατιωτικό γιατρό που θα υπηρετήσει στην Ψέριμο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 07:15