search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:44
MENU CLOSE

Νόβακ Τζόκοβιτς: Συνεχίζεται το «σήριαλ» με την απέλαση – Κανονικά στην κλήρωση του Australian Open

13.01.2022 08:13
novak_tzokovits

Με καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Australian Open εν αναμονή της απόφασης του υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας για την τύχη του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας, ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον έδωσε Συνέντευξη Τύπου αλλά δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα του «Νόλε», παρά μόνο επιβεβαίωσε ότι ο Άλεξ Χοκ εξακολουθεί να εξετάζει την περίπτωσή του.

Ούτε σήμερα η απόφαση;

Η απόφαση του (ελληνικής καταγωγής) υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ, για το αν ο Σέρβος θα απελαθεί από την Αυστραλία ή όχι και αν τελικά θα αγωνιστεί στο Australian Open για να διεκδικήσει το ρεκόρ των 21 κατακτήσεων Grand Slam, αναμενόταν σήμερα.

Ωστόσο, μια ομοσπονδιακή πηγή επιβεβαίωσε ότι ο κ. Χοκ εξακολουθεί να εξετάζει το θέμα και δεν θα λάβει καμία απόφαση απόψε.

Υπήρχε αυξημένη προσδοκία ότι θα γινόταν μια ανακοίνωση για το μέλλον του αστέρα του τένις στην απογευματινή συνέντευξη Τύπου μετά υπουργικό συμβούλιο. Όμως ο Πρωθυπουργός είπε ότι δεν υπήρξε καμία αλλαγή από χθες.

«Θα αναφερθώ στην πιο πρόσφατη δήλωση του υπουργού Χοκ ότι η θέση δεν έχει αλλάξει», είπε.

«Πρόκειται για προσωπικές υπουργικές εξουσίες που μπορούν να ασκηθούν από τον υπουργό και δεν θα κάνω κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή» σημείωσε.

Σύμφωνα με την κλήρωση ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Miomir Kecmanovic.

Διαβάστε επίσης:

Νόβακ Τζόκοβιτς: Δημόσια «απολογία» μέσω Instagram – Η «λάθος απόφαση» και το «άδειασμα» στον ατζέντη του

Ανατροπή στην υπόθεση Τζόκοβιτς: Είπε ψέματα στους Αυστραλούς για τα τεστ – Τι αποκάλυψε το Spiegel

«Facel Vega»: Το μοιραίο όχημα με διάσημους οδηγούς – Από τον Πικάσο και τον Φρανκ Σινάτρα στο δυστύχημα με τον Αλμπέρ Καμύ (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19