search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:35
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο των αποφάσεων για την «Αυγή» – Ποιοι εισηγήθηκαν αναστολή και ποιοι είπαν όχι

14.01.2022 08:23
avgi_new

Να μην ανασταλεί η καθημερινή έκδοση της Αυγής αποφασίστηκε στο χθεσινό Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνεδρίασε υπό τον Αλέξη Τσίπρα με τηλεδιάσκεψη για περισσότερες από 7 ώρες καθώς εκκίνησε στις 10.30 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 17.30.

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισαν να δώσουν μια ανάσα ζωής στο καθημερινό φύλλο, με τη δέσμευση ότι θα γίνει εξυγίανση του φύλλου ενώ αυτό θα βρίσκεται στα περίπτερα.

Να υπάρξει δηλαδή ένα νέο πακέτο εθελουσίας– το οποίο ωστόσο δεν θα είναι το ίδιο γενναιόδωρο με το πρώτο-, ενώ θα γίνουν κάποιες στοχευμένες απολύσεις αλλά και εσωτερικές μετακινήσεις στους τομείς που η εφημερίδα αλλά και το site της Αυγής χρειάζονται ενίσχυση.

Η συντριπτική πλειοψηφία υποστήριξε ότι θα πρέπει να ανασταλεί η κυκλοφορία του καθημερινού φύλλου, καθώς τα οικονομικά μεγέθη είναι ιδιαίτερα δυσβάστακτα. Με την πλειοψηφία συντάχθηκε και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ενώ ο Νίκος Μπίστης υποστήριξε ότι τα κομματικά φύλλα έχουν τελειώσει και δεν παίζουν πλέον κανένα ρόλο.

Από την άλλη ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Φίλης, ο Νίκος Βούτσης, η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Δημ. Μπαλτάς, ο Πέτρος Λάμπρου τάχθηκαν κατά της αναστολής κυκλοφορίας.

Ο Νίκος Φίλης κατέθεσε ακόμα μια πρόταση με την οποία ζητούσε να παραταθεί η εθελουσία και να υπάρξει μια επιτροπή μέσα στην Αυγή προκειμένου να παρακολουθεί την λειτουργία της εφημερίδας.

Διαβάστε επίσης:

Τι είπε και τι δεν είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάλπες: «Να φύγουν, είναι επικίνδυνοι»

ΚΙΝΑΛΛ: Δόθηκε στίγμα, αναζητούνται διευρύνσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:34