search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:39
MENU CLOSE

Σοκ για τον Νταντσένκο της ΑΕΚ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο η σύζυγός του τη μέρα της μεταγραφής του

14.01.2022 21:21
aek_new

Ο Όλεγκ Νταντσένκο το απόγευμα της Παρασκευής ολοκλήρωσε τον δανεισμό του από την ΑΕΚ στη Ζόρια για ενάμιση χρόνο, με την ουκρανική ομάδα να διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ωστόσο, η σημερινή μέρα για τον 27χρονο Ουκρανό μπακ είναι μέρα θλίψης καθώς όπως μεταδίδουν τα ουκρανικά Μέσα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα η σύζυγός του λίγο έξω από την Οδησσό.

Η Βικτόρια Νταντσένκο οδηγούσε μια Mercedes στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Κίεβο με την Οδησσό. Όπως αναφέρουν τα ουκρανικά ρεπορτάζ συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, βγαίνοντας εκτός πορείας και υπέστη σημαντικές ζημιές.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες και ανέσυραν το σώμα μιας γυναίκας. Όπως διαπιστώθηκε αυτή ήταν η Βικτόρια Νταντσένκο, σύζυγος του Ουκρανού ποδοσφαιριστή, η οποία, όπως τονίζεται, είναι νεκρή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η σύζυγος του Νταντσένκο είχε μεταφέρει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο του Κιέβου για να πετάξει για Ζαπορίζιε προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή της.

Οι άνθρωποι της Ζόρια επιβεβαίωσαν στην ΑΕΚ το τραγικό συμβάν, τονίζοντας πως ο Νταντσένκο έμαθε για το δυστύχημα της συζύγου του αμέσως μετά τις υπογραφές.

Διαβάστε επίσης

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: «Πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν στο πάρτι»

Τζόκοβιτς: «Άδειασμα» και από τους Σέρβους γιατρούς – Επικρίσεις Βούτσιτς κατά Αυστραλίας

Λαγός: Προκάλεσε επεισόδιο στις φυλακές Δομοκού – Θα παραταθεί η ποινή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:39