search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:22
MENU CLOSE

Super League: Μεγάλο διπλό του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ (Video)

16.01.2022 19:49
panaitolikos

Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε με 1-2 τους «κιτρινόμαυρους» κάνοντας την έκπληξη της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΚ που ήταν κακή σε όλο το ματς, προηγήθηκε στο σκορ στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Ανσαριφάρντ να κάνει ατομική προσπάθεια και να σκοράρει με δεξί σουτ.

Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στο 78′ όταν ο Καρέλης έφυγε στην αντεπίθεση, πήρε μια θαυμάσια κάθετη του Μεντόσα, ο οποίος πάντως είχε κλέψει τη μπάλα με υποψία φάουλ από τον Μάνταλο και πλάσαρε ιδανικά τον Τσιντώτα για το 1-1.

Στο 84′ ο Μεντόσα με ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έξω απ’ την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Τσιντώτα γράφοντας το 1-2 και υπογράφοντας τη μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας (80′ Ρότα), Μοχαμάντι, Βράνιες, Τζαβέλλας, Σιμόες (87′ Κοσίδης), Λε Ταλέκ (80′ Σάκχοβ), Μάνταλος, Άμραμπατ (88′ Γέβτιτς), Λιβάι Γκαρσία (65′ Τσούμπερ), Ανσαριφάρντ.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Χουχούμης, Κορνέλιους, Βργκοτς, Λούι, Φλόρες, Αντούνες (64′ Μάρτεσον), Μεντόσα (85′ Τσιγγάρας), Ντουάρτε (85′ Μάλης), Μπαρμπόσα (70′ Μόρσεϊ), Βέργος (70′ Καρέλης).

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: «Προστατευόμενο είδος η διαφθορά στην χώρα μας»

Θεσσαλονίκη-Συλλήψεις: Για κακούργημα μία 26χρονη, για πλημμελήματα οι υπόλοιποι 26 συλληφθέντες (Photo)

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το «μυστήριο» – Ολονυκτία για τον περίεργο θόρυβο στα Μετέωρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24