search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:10
MENU CLOSE

Τζόκοβιτς: Επέστρεψε στη Σερβία και αποθεώθηκε από θαυμαστές του (Video)

17.01.2022 16:17
novak_tzokovits

Επέστρεψε στη Σερβία ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος απελάθηκε από τις αρχές της Αυστραλίας επειδή δεν ήταν εμβολιασμένος κατά της COVID-19, με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί να αγωνιστεί στο Australian Open και να διεκδικήσει τον 21ο τίτλο της καριέρας του σε τουρνουά γκραν σλαμ.

Η πλειοψηφία των Αυστραλών ήθελαν να φύγει ο Σέρβος αστέρας του τένις, ο οποίος είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, ωστόσο οι Σέρβοι υποστηρικτές του ανέμιζαν σημαίες της χώρας και εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, μόλις το αεροπλάνο, το οποίο τον μετέφερε, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Χαρακτηριστικά είναι τα συνθήματα «Είσαι ο πρωταθλητής μας», «Νόβακ, Σε αγαπάμε», τα οποία φώναζαν για χάρη του 34χρονου άσου.

Η μητέρα του Ντίανα δήλωσε στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug ότι ο Νόβακ θα μείνει στο Βελιγράδι μόνο μερικές ημέρες και δεν θα κάνει καμία δήλωση.

Τα σερβικά ΜΜΕ εικάζουν ότι στη συνέχεια θα μεταβεί στην Μαρβέγια της Ισπανίας όπου έχει σπίτι για να μπορέσει να ξεκουραστεί και ενδεχομένως να λάβει αποφάσεις που θα καθορίσουν την καριέρα του.

Επιπλέον, η απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης να μην επιτρέψει την συμμετοχή ανεμβολίαστων αθλητών σε διοργανώσεις προκάλεσε ανησυχία στους οπαδούς του Νόλε, αφού του φράζει τον δρόμο για συμμετοχή στο Roland Garros 2022.

Αθλητικοί αναλυτές στη Σερβία επισημαίνουν ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς κινδυνεύει να βρεθεί εκτός όλων των ATP τουρνουά εάν δεν αποφασίσει να εμβολιαστεί.

Διαβάστε επίσης

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Προκαταρκτική εξέταση για κύκλωμα μαστροπείας

Καταργείται (αν το επιτρέψουν οι δανειστές) η εισφορά αλληλεγγύης από το 2023

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:09