search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:17
MENU CLOSE

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: «Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο» τα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς

17.01.2022 18:03
kakopoiisi

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο 46χρονος δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της συντρόφου του στην Αργυρούπολη αφού παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ η 40χρονη σύντροφός του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του Εαγγελισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που ομολόγησε την πράξη του δεν θα απολογηθεί στην Ασφάλεια, αλλά στον ανακριτή όπου αναμένεται να μεταχθεί την Τρίτη. Προς το παρόν ο άνδρας κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι πράγματι χτύπησε την 40χρονη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεσή του να την χτυπήσει τόσο σοβαρά, στο σημείο να φτάσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σημείωσε πως πάνω στον τσακωμό απλώς έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να την τραυματίσει τόσο σοβαρά. Προσπάθησε δηλαδή να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ανέφερε μάλιστα ότι η σχέση τους είχε διάρκεια λίγων μηνών και ότι υπήρχαν τσακωμοί μεταξύ τους, όπως σε όλα τα ζευγάρια, χωρίς να αναφέρει τους λόγους. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα ζήλευε την 40χρονη σύντροφό του και αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε στον έντονο τσακωμό τους.

Εν τω μεταξύ το θύμα του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας των σφοδρών χτυπημάτων που δέχθηκε σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.

Κατά τη θητεία του ως αθλητής στην ομάδα τζούντο δεν είχε δείξει βίαιη συμπεριφορά ούτε είχε προκληθεί κάποιο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Έκανε τις προπονήσεις του συμμετείχε σε αγώνες με κάποιες μικρές διακρίσεις. Όταν σταμάτησε να αγωνίζεται έμεινε για κάποιο διάστημα στον σύλλογο προπονώντας παιδιά.

Το 2015 όταν βρισκόταν στο Άργος, επιτέθηκε και μαχαίρωσε την τότε ανήλικη πρώην σύζυγο του με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Η γυναίκα σώθηκε από θαύμα όταν κρύφτηκε σε ένα βάλτο και εντοπίστηκε από διερχόμενους οι οποίοι την μετέφεραν βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές και είχε χωρίσει λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του και συνολικά έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, με ένα από αυτά μάλιστα να δηλώνει ντροπή για τις αποτρόπαιες πράξεις του πατέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Ξανά τριψήφιος ο αριθμός των νεκρών – Στα 18.834 τα νέα κρούσματα

Λίμνη Πλαστήρα: Έκαναν αμέριμνοι τη βόλτα τους στον πάγο κι έπεσαν στο νερό (video)

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε κλοπές – Βρέθηκε βαρύς οπλισμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48