search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για το λογότυπο της ΝΔ στο βίντεο με τα Rafale – «Άδειασμα» και από Πορτοσάλτε (video)

19.01.2022 11:18
RAFALE191

Την αντίδραση του τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιώργου Κατρούγκαλου, του Νίκου Τόσκα αλλά και του… Άρη Πορτοσάλτε προκάλεσε το λογότυπο της ΝΔ που «φιγουράρει» στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο που προανήγγειλε την άφιξη των Rafale.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο της παρουσίασης, συνολικά 40 δευτερολέπτων, εμφανίζεται το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε το σχετικό βίντεο, που ουσιαστικά είναι αναδημοσίευση από τον επίσημο λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας, γράφοντας «Έρχονται» και βάζοντας τις σημαίες της Ελλάδας και της Γαλλίας.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναρωτήθηκε αν τα Rafale αγοράστηκαν με χρήματα της Νέας Δημοκρατίας. Για «ιδιοκτησιακή αντίληψη του κράτους» έκανε λόγο ο Νίκος Τόσκας.

Ενόχληση Πορτοσάλτε

Η επίλογη να μπει το λογότυπο σχολιάστηκε και στον ΣΚΑΪ με τον Άρη Πορτοσάλτε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του.

«Το βιντεάκι με την υπογραφή ΝΔ ή φωνάζει εκλογές ή φωνάζει λάθος. Ας το αποφασίσει το κοινό. Διότι δεν μπορεί στα Rafale να βάζεις από κάτω ΝΔ. Συγγνώμη κιόλας» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον άερα του ΣΚΑΪ.

«Εγώ νομίζω ότι φωνάζει το δεύτερο, το λάθος» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Ακούω ότι υπάρχει μια ενόχληση γι’ αυτό» συμπλήρωσε.

Ωστόσο, ο Άρης Πορτοσάλτε επέμεινε και σχολίασε αρνητικά και την υπερπτήση των Rafale πάνω από την Ακρόπολη. «Είναι λάθος αυτό που κάνουν» είπε επικαλούμενος τον καθηγητή Καρύδη του ΕΜΠ, που τόνισε τον κίνδυνο για τον Παρθενώνα από τα συντονιστικά φαινόμενα που δημιουργούνται στο μνημείο.

Αντιδράσεις και στο twitter

Τη δυσαρέσκειά τους για το λογότυπο εξέφρασαν και πολλοί χρήστες στο twitter.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – «Βραχνάς» η ακρίβεια, δυσαρέσκεια για τη διαχείριση της πανδημίας

Μετάλλαξη Όμικρον: Κανένας εφησυχασμός λένε οι ειδικοί – Η κυβέρνηση κρεμάει στα μανταλάκια τις επιχειρήσεις που δεν τηρούν τα μέτρα

Παπαδημούλης: Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με ποσοστό-ρεκόρ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:36